Setari Cookie-uri

Oglinda de perete: tipuri si modele simpatice

Ma aflu inca la stadiul de vis cand vine vorba de propriul meu coltisor de infrumusetare. Visez la un coltisor amenajat la fereastra, cu o oglinda mare pe perete, o masuta vintage cu sertarase si un scaunel colorat.

Aici sa-mi beau cafeaua, sa-mi aranjez parul si sa-mi pudrez obrajii, aici sa-mi gasesc optimismul si sa-mi admir zambetul.

Sa ai o oglinda in casa este un must have. Nu ca sa te convingi ca hainele pe care le imbraci se potrivesc sau ca iti sta bine parul, ci ca sa iti vorbesti, sa te motivezi, sa iti exersezi speach-ul si sa inveti sa tii capul sus si spatele drept.

Am fost sfatuita de un terapeut sa-mi lipesc pe oglinda cateva citate motivationale pe care sa le repet cu convingere de fiecare data cand ma aflu in fata ei. Nu e usor, mai ales in zilele in care urasc ca trebuie sa ma vad in oglinda, dar mi-am dat seama ca functioneaza.

Oglinzi de perete cu rame deosebite

Prin urmare, oglinda joaca un rol extrem de important in viata unui om, de aceea indicat ar fi sa alegi un model care sa-ti induca o stare de bine, sa-ti fie drag cand treci pe langa ea, sa te atraga.

Citește și:

Preferata mea este oglinda cu rama vintage. Nu-mi pasa daca e rotunda, patrata sau ovala, vreau doar sa aiba o rama care sa ma duca in alte lumi, sa-mi lase impresia ca locuiesc intr-un alt oras, intr-o alta tara.

Bineinteles ca trebuie sa se potriveasca cu intreg decorul casei, asa ca fii cu mare bagare de seama cand o alegi.

Daca era dupa mine, casuta mea ar fi fost decorata in stil rustic. Si in tot acest decor, desi e vorba de un apartament de bloc, si-ar fi gasit locul o oglinda care imita fereastra cu obloane.

Oglinzi de perete cu rame

Oglinda de perete ovala Oglinda cu obloane Oglinda dreptunghiulara

Oglinzi de perete de dimensiuni mari

Cand m-am mutat, nu am avut pace pana ce nu mi-am achizitionat o oglinda in care sa ma vad din cap pana in picioare inainte sa ies pe usa. Nu as fi putut sa ma simt in siguranta daca nu verificam ca tenisii se potrivesc cu pantalonii.

Citește și:

Dar da, spuneam ca oglinzile sunt bune ca sa exersezi una alta in ele... in cazul asta, intr-o oglinda inalta poti sa exersezi mersul pe tocuri si toate tipurile de dans.

Si mai este oglinda cu iluminare led interioara, care te ajuta cel mai bine atunci cand e nevoie sa fii atenta la detalii, cand te machiezi sau te coafezi.

Oglinzi de perete mari

Oglinda de perete cu iluminare interioara Oglinda dreptunghiulara pentru perete

La final... fa dintr-o banala oglinda cea mai buna prietena a ta! Fa-i vizite dese si vorbeste-i cu drag si calm persoanei pe care o vezi reflectandu-se in ea.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Razoomanet

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.