Setari Cookie-uri

V for VINTAGE, locul de intalnire pentru pasionatii de design contemporan si vintage

Pe 11 si 12 noiembrie la Grand Hotel du Boulevard are loc targul de design contemporan si cultura vintage.

comunicat de presa

Cine vine la V for VINTAGE?

100 designeri contemporani, 10 colectionari de vintage autentic si aproape 100 de studenti de la facultatile de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara isi dau intalnire la V for Vintage #19 .

Cod rosu pentru pasionatii de design contemporan si cultura vintage, pe 11 si 12 noiembrie, la intersectia dintre Calea Victoriei si Bulevardul Regina Elisabeta.

VESTIMENTATIE, BIJUTERIE, ACCESORII CONTEMPORAN SI VINTAGE
PE 11-12 NOIEMBRIE, LA V FOR VINTAGE #19

V for VINTAGE aduce peste 100 de designeri atent selectati de juriul format din Domnica Margescu (Fashion Director Elle Romania), Andreea Badala (Designer Murmur) si Laura Calin (Fondator V for Vintage). In cele doua zile de targ descoperi colectiile de toamna-iarna si colectii capsula dedicate ale designerilor editiei.

Peste 10 colectionari aduc vintage autentic spre bucuria pasionatilor de bijuterii cu poveste si a comorilor bine pastrate. Pregatim doua zile de shopping alternativ pentru comunitatea oamenilor pasionati de design, arta, experiment, simt estetic si contemporan.

Citește și:

Asa cum si-a obisnuit publicul, V for VINTAGE prezinta si la aceasta editie un spatiu creativ dedicat Universitatilor si Facultatilor de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara. In sectiunea Future Design din cadrul targului studentii expun colectii dedicate si instalatii.

Tinerii designeri, antreprenorii de succes de maine

Pentru ca V for VINTAGE reprezinta de aproape 10 ani un motiv de intalnire pentru antreprenorii din domeniul frumosului, in editia din aceasta toamna ne-am propus sa ne sustinem designerii in drumul lor catre un antreprenoriat de succes.

Tema editiei #19 este Antreprenoriatul in domeniul frumosului, iar la targ expun tineri designeri care se intalnesc pentru prima data cu publicul fata in fata, precum si designeri a caror activitate ia amploare si se dezvolta ca un business de succes.

Printre actiunile realizate de V for VINTAGE pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor talentati din domeniul creativ se numara seria de workshop-uri Designerul ca Antreprenor, realizarea interviurilor Antreprenorii Frumosului, in care sunt impartasite experientele unor antreprenori activi in domenii creative conexe modei, precum si consultanta de specialitate si promovare in comunitatea V for VINTAGE.

Citește și:

V for VINTAGE este o platforma care sustine comunicarea intre designul contemporan, vintage si public, un conector al initiativelor locale din industria creativa cu multe actiuni in zona de educatie, formare si proiecte colaborative.

Program:

Sambata 11 noiembrie: 11.00 – 20.00

Duminica 12 noiembrie: 11.00 – 20.00

Grand Hotel du BOULEVARD, bd. Regina Elisabeta nr. 5

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.