Setari Cookie-uri

Ia-ti cel mai tare card de cumparaturi si asteapta pregatit(a) reducerile anului!

eMAG a anuntat lansarea unui card de cumparaturi Mastercard prin care doreste sa rasplateasca fidelitatea clientilor. Acestia vor beneficia de puncte de loialitate si rate fara dobanda de pana la 24 de luni, in functie de produsul cumparat.

Nimic nu este mai satisfacator decat un card de cumparaturi care sa iti ofere puncte de loialitate si rate fara dobanda, un card care sa iti fie mereu la indemana si sa iti indeplineasca pana si cea mai indrazneata dorinta in materie de fashion, produse de infrumusetare, aparate de ingrijire si chiar mobilier pentru casa.

Ei bine, un astfel de card este pus la dispozitie de eMAG, in colaborare cu Raiffeisen Bank. Punctele de loialitate inseamna pana la 10% din valoarea produselor, indiferent de categorie.

Card eMAG: 24 de rate fara dobanda la produsele Samsung

Mai mult, la oricare dintre produsele Samsung poti beneficia de 24 de rate fara dobanda.

Daca nu doresc sa achite in rate, clientii pot opta pentru plata integrala si pot beneficia de 0% dobanda pana la 56 de zile. Iar in cazul in care doresc sa renunte la produsul comandat, au la dispozitie 30 de zile pentru a-l returna, iar suma platita va fi restituita integral in contul aferent cardului de credit.

Citește și:

Tot cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank ai 0% comision pe tranzactie pentru platile la comercianti in tara si in strainatate.

Ca sa intri in posesia cardului eMAG trebuie sa aplici pe site-ul eMAG. Banca va analiza si va raspunde cererii tale de acordare a cardului, pe care il vei ridica din agentie.

Tableta Samsung si Placa pentru indreptat parul

Tableta Samsung Galaxy Tab E Placa de indreptat parul Remington Shine Therapy

Cum functioneaza cardul de cumparaturi eMAG

  • Acumulezi puncte de loialitate pentru platile cu acest card la eMAG: de la electrocasnice si moda pana la produsele de zi cu zi.
  • Punctele din contul de client se folosesc la urmatoarele cumparaturi. Punctele se aloca in maximum 7 zile lucratoare de la data platii, dupa ce a fost emisa factura.
  • La 300 de puncte acumulate, cumperi produse de 300 de lei, sau in valoare de 500 de lei si achiti cu cele 300 de puncte + 200 de lei.
  • Cu punctele de loialitate poti cumpara doar produse vandute de eMAG.
  • Primesti inapoi in puncte de loialitate eMAG un anumit procent din valoarea produselor, in functie de categoria din care fac parte produsele tale.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Stock Rocket

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.