Setari Cookie-uri

Textilele de Craciun cu care sa-ti imbraci cuibul de poveste

Craciunul este o sarbatoare a dragostei, a armoniei, a cadourilor si a luminitelor. Craciunul se sarbatoreste in familie, in jurul bradului si la masa cu bucate traditionale pregatite in casa. Anul asta te provoc sa faci din aceasta sarbatoare o amintire de neuitat, cea mai frumoasa dintre toate! Iata cum!

Craciunul este sarbatoarea mea de suflet. Este sarbatoarea care ma bucura mai mult decat orice alta zi din an, motiv pentru care obisnuiesc sa intru in atmosfera de sarbatori cu cel putin o luna inainte. Incep prin a urmari ofertele din magazine, pun pe whislist cadourile pe care vreau sa le fac celor apropiati si aleg decoratiunile pentru brad. Ma intelegi, nu-i asa?!

Pentru anul asta mi-am propus sa achizitionez o noua lenjerie de pat cu imprimeu de sarbatori, o fata de masa si cateva perne decorative. Am gasit online tot ce imi doresc:

Textile pentru masa de Craciun

Masa de Craciun este cea mai importanta masa a lunii decembrie, este un moment cu multa incarcatura emotionala, un moment pentru care ne pregatim inca de la primele ore ale diminetii. Sau cu cateva zile inainte, depinde daca avem sau nu textilele de sezon necesare: fata de masa, servetele, si napronul din bumbac. Alegerea acestora nu reprezinta un efort in plus, ci este (sau ar trebui sa fie) o placere, o adevarata bucurie in suflet.

Citește și:

Fara o fata de masa cu imprimeu de iarna sau de Craciun, bucatele traditionale nu ar mai avea acelasi impact vizual. Sarmalele aburinde, carnatii taranesti, drobul si toba, cozonacul bine crescut si muraturile vor da mai bine in pozele de pe Instagram daca printre ele se regasesc servetele cu Mos Craciuni, ramurele de brad si cate o lumanarica in suport rustic.

Textile pentru masa de Craciun

Fata de masa din bumbac Napron de masa sat de Craciun Perna pentru scaun

Lenjerii de pat si fete de perna de Craciun

In casa mea, pregatirile de sarbatori incep fix pe 1 Decembrie. Primul pas pe care il fac este schimbarea lenjeriei de pat si a pernelor decorative. Iubesc sa adorm ca un copil in patul acoperit de lenjeria cu peisaj de iarna sau in "bratele" lui Mos Craciun. Eventual, inainte sa adorm, ma rasfat uitandu-ma la un film de Craciun, beau o ciocolata calda si mananc cateva portocale. Oh, dulci sarbatori de iarna, abia astept sa va primesc in casa!

Citește și:

In afara obisnuitelor decoratiuni si accesorii, nu ar trebui sa lipseasca din casele noastre pernele cu tematica. Imagineaza-ti o canapea plina cu perne cu Mos Craciuni si cu peisaje de iarna, iar tu cuibarita in mijlocul lor, la o sueta cu prietena ta cea mai buna.

Textile de Craciun

Lenjerie de pat din bumbac cu reni Fata de perna Perna cu tematica iarna

Ti-am pregatit si o lista cu accesorii pentru casa care surprind perfect spiritul Craciunului. O sa te indragostesti de ele la prima vedere! Imagineaza-ti cand o sa le ai in casa...

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Elena Nichizhenova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.