Setari Cookie-uri

6 cele mai amuzante idei de cadouri de Secret Santa

Nu lasa sarbatorile de iarna sa te ia prin surprindere. Pregateste-te din timp cu cele mai amuzante cadouri de Secret Santa si cadouri inedite de Mos Craciun.

Am incercat in materialele mele sa scot in evidenta faptul ca modul in care daruiesti valoreaza mai mult decat darul insusi. Dar oare se aplica asta si atunci cand de Secret Santa ai tras biletelul cu numele celui mai nesuferit si introvertit coleg? Eu zic ca se poate. Nu conteaza ca atunci cand o sa gaseasca cadoul pe birou o sa aiba aceeasi expresie care nu transmite nimic, important este ca tu sa iti faci treaba cum trebuie, asta insemnand sa alegi un cadou inedit, sa il ambalezi frumos si sa ii atasezi un biletel cu un mesaj simpatic.

De cand cu shoppingul online, goana dupa cadouri nu mai implica atat de mult efort. Poti face cumparaturile de pe telefon, pe drumul parcurs de acasa pana la birou, sau in pauza de masa. Eu iti las mai jos lista cu sugestii, tie iti ramane doar sa te hotarasti ce cadou merita colegul/colega, dar asta doar dupa ce l-ai analizat din coltul tau timp de cateva zile la rand si ti-ai dat seama ce ii place, ce obiceiuri are si ce fel de persoana este.

Citește și:

Cadouri de Secret Santa pentru colege

Colegelor le poti face cadou orice iti trece prin cap. Poate sa fie o cana, o carte sau o agenda, un ruj, un fular sau un intreg cos cu dulciuri, ele vor fi incantate si iti vor ramane recunoscatoare chiar daca nu stiu cine a fost Secret Santa al lor. Dar pentru ca titlul materialului sugereaza "idei de cadouri amuzante", m-am gandit la urmatoarele:

  • tricou cu mesaj haios de sarbatori (All I want for Christmas is You and Diamonds),
  • sosete multicolore (se pot combina intre ele, nicio soseta nu seamana cu cealalta),
  • pachet carti de joc XXXL (marimea contribuie la pastrarea fair play-ului).

Cadouri de Secret Santa

Tricou cu mesaj haios Sosete colorate Carti de joc uriase

Cadouri de Secret Santa pentru colegi

Sa faci un cadou amuzant pentru unul dintre colegii de sex masculin este, cum s-ar spune, pe riscul tau. Trebuie sa fii foarte atenta sa nu alegi ceva prea deochiat si sa se inteleaga gresit gestul tau. Dar daca stii este un tip care tine la glume, atunci alege ce-ti trece prin cap. Am gasit si eu cateva idei amuzante din care poti sa te inspiri:

Citește și:
  • ceai Wake the F**k Up (arome naturale de ceai neagru si bucatele aromate de ghimbir),
  • set de sase sosete haiose cu tatuaje (nicio soseta nu seamana cu cealalta),
  • tricou cu mesaj de Craciun (ti se inmoaie inima sa vezi un barbat care poarta un tricou cu mesajul "Nu renunta sa crezi... in Mos Craciun").

Cadouri de Secret Santa

Ceai Wake The F**k Up Sosete haioase Tricou cu mesaj de Craciun

Secret Santa se poate face si in gasca de prieteni, prin urmare poti lua in considerare aceste idei de cadouri si pentru cei cu care iti petreci timpul liber.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Zaitsava Olga

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.