Setari Cookie-uri

Ce cadouri facem de Secret Santa

Atunci cand vine vorba despre cadourile de Secret Santa pe care le luam colegilor, avem nevoie de niste idei inspirate. Dar si sa tinem cont de detalii precum buget si utilitate. Asa am ajuns, cautand prin online, sa iti facem niste sugestii smart care se potrivesc atat femeilor, cat si barbatilor.

Bun, stii deja cui trebuie sa ii cadou. Poate ca nu este cine iti doreai sa iti pice de Secret Santa, asa ca poate nu ai nici habar ce sa cumperi. Dar daca ai fost putin atenta la preferintele celor din jur, cu siguranta ca te-ar fi putut inspira ceva pana acum. Daca nu, exista mai multe lucruri universale care sa se plieze pe preferintele oricui.

Asa am ajuns sa gasim cadouri atat pentru femei, cat si pentru barbati care sa le primeasca cineva de Secret Santa. Si cu care nu vei da nici tu gres. Iaca mai jos niste recomandari:

Cadouri pentru femei de Secret Santa

Cum spuneam intr-un material anterior, sa faci o femeie fericita este usor. Da, si tu esti femeie, dar iti vine si tie randul sa cumperi cadouri prietenelor sau colegelor si lipsa de idei nu intarzie sa apara.

Printre recomandarile mele se numara o superba carte de colorat pentru adulti care te duce automat in spiritul sarbatorilor de iarna si te relaxeaza pe loc, un set cu produse pentru ingrijire personala (niciodata nu avem suficiente geluri de dus si creme de corp), un set dragut de aromaterapie, dar si o cana haioasa cu o musca in ea, pentru colegele/prietenele puse pe sotii.

Citește și:

Cadouri Secret Santa

Carte de colorat pentru adulti Set cosmetice merisoare-migdale

Cana cu musca Set aromaterapie

Cadouri pentru barbati de Secret Santa

Nu intotdeauna este usor sa gasim cadoul ideal pentru sexul opus, mai ales atunci cand stim prea putine despre el, insa de Secret Santa situatia este mai usoara. Nu trebuie sa ne complicam incercand sa gasim o aroma de parfum care sa i se potriveasca, nici un pulover pe masura lui sau cine stie ce alte lucruri pe care trebuie sa le lasam pe seama iubitei sau surorii.

De Secret Santa, mai ales ca este posibil sa nu afle niciodata de la cine a primit cadoul, poti sa cumperi cel mai traznit obiect care iti iei in cale. Pentru ca barbatii nu isi dau interesul sa tina minte detalii care pentru o femeie conteaza, ai putea sa faci cadou colegului/prietenului tau o harta pe care poate razui tarile pe care le-a vizitat.

Citește și:

Sau daca stii ca ii place sa iasa in oras si sa petreaca pana la rasarit, o placuta cu un mesaj haios despre cum e omul la bautura, o sa il faca sa rada.

Iar paharele de shot-uri... nu necesita nicio explicatie. Un barbat are nevoie de ele!

Cadouri pentru barbati

Harta razuibila pentru pasionatii de calatorii

Pahare pentru shot Placuta cu mesaj haios

Ah, si poate ca deja s-a anuntat si petrecera de anul acesta de la munca. Asa ca daca ai nevoie de niste recomandari de rochii de seara - daca evenimentul are loc undeva pretentios - atunci te ajutam aici. O sa gasesti cateva dintre modelele de fuste lungi cu volane, in tendinte sezonul asta. Se pot purta si de Craciun, si de Revelion.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.