Setari Cookie-uri

5 ani de Grace Couture Cakes si o noua colectie Signature

Signature Cakes este o gama de torturi premium lansata de Grace Couture Cakes si introduce notiunea de concept cake.

Grace Couture Cakes

Grace Couture Cakes (www.gracecc.ro) lanseaza editia 2018 a colectiei Signature Cakes. Cele 12 torturi din colectie sunt propunerile atelierului pentru evenimentele anului urmator si aduc in Romania tendintele internationale in cofetaria de lux.

„Toamna aceasta Grace Couture Cakes sarbatoreste 5 ani in care am indulcit mii de evenimente private si corporate. Ne-am bucurat impreuna de gusturi unice, retete inedite cu design creativ, am inovat si am lansat in fiecare an colectii de dulciuri rafinate. Sarbatorim 5 ani cu o noua colectie Signature Cakes 2018, creata pentru momente speciale si oameni dragi.”, a declarat Alina Sudriu fondator Grace Couture Cakes.

Signature Cakes este o gama de torturi premium lansata de Grace Couture Cakes si introduce notiunea de concept cake: retete proprii, arome intense, cu un decor elegant.

Citește și:

Signature Cakes

Retetele noii editii combina mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolata belgiana, merengue de cocos, vanilie de Madagascar sau caramel, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cirese, fructe de padure, fistic sau mango si blaturi amaretto cu migdale.

Ipanema Bliss, Bacio de Vanilla si Caramel au Lait sunt noile propuneri ale atelierului Grace Couture Cakes pentru editia 2018 a Colectiei Signature.

O selectie de torturi Signature Collection este disponibila zilnic in cele doua Cake Shop-uri Grace Couture Cakes din Piata Dorobanti nr. 5 si Baneasa Shopping City. Pentru comenzi si consultanta contactati echipa Atelierul Grace Couture Cakes office@gracecc.ro.

Garce Couture Cakes

Despre Grace Couture Cakes

Lansat in anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansare tendințelor din domeniul haute patisserie in Romania. Gamele proprii de torturi includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar și Éclair Affair.

Citește și:

https://www.gracecc.ro/torturi-signature/

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.