Setari Cookie-uri

Huse pentru telefon cu sclipici - ca sa stralucesti oricand

Stii momentul ala cand iti cumperi un telefon nou si stii ca trebuie sa ai mai multa grija de el decat ai avut cu cel de dinainte? Ei bine, pentru momentul asta de responsabilitate si maxim entuziasm am ales sase modele de huse cu sclipici pentru un telefon, dar si un stapan cu personalitate. Tie care iti place?

Eu ma numar printre acele persoane care, fortate de situatie, isi protejeaza telefonul in primele luni de la achizitionare. Renunt rapid la acest obicei pe motiv ca telefonul se simte mult mai placut la atingere si este mult mai elegant fara husa pe el. Stiu ca gresesc, dar... fiecare cu piticii lui.

Cu toate astea, daca ar fi sa ma intrebi ce model de husa de telefon prefer, as raspunde ca am doua favorite: husa de protectie transparenta din silicon si husa pentru telefon cu sclipici.

Huse de telefon cu sclipici fin

Imi plac in mod deosebit husele de protectie din silicon, dar din silicon stralucitor, iar aici gasim inclusiv modele in degrade (gri-roz, gri inchis-gri deschis, gri-bleu). Ti-as recomanda sa nu te limitezi la o singura husa, pentru ca si ea este un soi de accesoriu pe care il asortezi tinutei, prin urmare culoarea ei trebuie sa dea bine cu restul nuantelor. Daca porti o bluza roz, nu strica ca si husa telefonului sa aiba putin de roz in ea.

Citește și:

Atunci cand iti alegi husa, pentru o protectie sigura, asigura-te ca aceasta acopera perfect inclusiv colturile telefonului si ca este rezistenta la zgarieturi, socuri si amprente. Iar daca esti ca mine si vrei sa simti cat mai putin husa pe telefon, alege modelele ultra slim.

Huse telefon cu sclipici

Vezi oferta de huse pentru telefon cu sclipici

Huse de protectie cu lichid si sclipici

La fel de mult imi plac si husele de protectie cu lichid amestecat cu sclipici, stelute, inimioare, etc. Aceste modele sunt pentru momentele cand te plictisesti grav sau cand esti putin stresata si cauti ceva care sa te scoata din stare. Daca esti o romantica incurabila, vesnic indragostita, husa cea mai potrivita este cea cu lichid si zeci de inimioare multicolore. Daca esti o visatoare, dar si lupti pentru ca visele tale sa devina realitate, alege husa cu lichid colorat si stelute... sau husa cu praf de stele.

Citește și:

    In momentul de fata imi protejez telefonul cu husa si este pentru prima oara cand fac asta de mai bine de trei luni. Ce sa zic... parca a si inceput sa imi placa, m-am obisnuit asa.

    Huse pentru telefon cu sclipici

    Vezi mai multe modele de huse cu sclipici

    Inca nu v-ati dat cadourile de Secret Santa sau nu ai cumparat toate cadourile de Craciun? Propun sa iei in calcul si husa de telefon. Atata timp cat nu este o husa de protectie simpla, ci una cu sclipici si stelute sau cu orice alt model interesant, aceasta reprezinta o idee inspirata de cadou. Trebuie doar sa bagi de seama ce telefon au cei de langa tine si sa alegi modelul care se potriveste atat telefonului, cat si personalitatii celui/celei care il poseda.

    Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Marko Poplasen

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.