Setari Cookie-uri

Distrează-i pe cei mai ursuzi dintre prieteni: mesaje haioase de La Mulți Ani

Știu că îți plac citatele emoționante și urările sincere de La Mulți Ani, însă nu ar strica ca anul ăsta să schimbi obiceiul și să le trimiți prietenilor mesaje de La Mulți Ani amuzante. Nu te panica, am pregătit noi totul!

Am fost întotdeauna și încă sunt genul de persoană care trimite mesaje de La Mulți Ani personalizate, în funcție de ce se potrivește fiecăruia. Le-am scris din suflet și am scris ce îmi inspiră sărbătoritul/sărbătorita.

Din când în când, însă, îmi place să știu că mesajele mele nu doar ajung la inimă, ci și aduc un zâmbet mare cât fața. Așa că, în funcție de relația mea cu cel care urmează să primească urările mele, mai compun câte o urare amuzantă. Nu îmi ies mie pe cât de amuzante mi-aș dori, dar, la urma urmei, și intenția contează.

O mică listă cu mesaje de La Mulți Ani haioase găsești în continuare, dacă vrei să te inspiri pentru următoarele zile de naștere.

Mesaje de La Multi Ani haioase

Sursa Foto: Shutterstock/ By Sekundator

Citește și:

Mesaje haioase de La Mulți Ani pentru prieteni

Anul ăsta mi-a fost greu să îți aleg cadoul. Am vrut să fie ceva deosebit, ceva inedit, ceva ce sigur nu o să primești de la altcineva. Și atunci mi-am dat seama că deja mă ai în viața... și mi-a mai rămas doar clasicul La Mulți Ani!

Uită trecutul, nu îl poți schimba! Uită de viitor, nu îl poți precize! Uită de cadoul meu pentru tine, nu ți-am cumpărat unul! Îți pot ura, totuși, un sincer La Mulți Ani!

La Mulți Ani, copil frumos! Îți doresc să fii înconjurată în fiecare zi de oameni frumoși, optimiști, veseli, care să te iubească necondiționat. Dar stai, fiecare dintre noi are dreptul la o singură persoană de genul și se pare că tu te numeri printre norocoși: mă ai pe mine.

Ai mai îmbătrânit cu un an, dar tot cea mai sexy dintre prietenele mele ai rămas. La Mulți Ani, păpușo!

Citește și:

Am plăcerea de a ura La Mulți Ani unicei persoane la care mă gândesc (aproape) la fel de mult cum mă gândesc la mine.

La Mulți Ani persoanei care sper să-mi rămână prietenă și atunci când o să fim prea bătrâne ca să ne aducem aminte zilele de naștere.

O bătrânică simpatică este întotdeauna înconjurată de prieteni, chiar și la azil. Mai ai un pic, nu ne mânca sufletul, ca să ajungem cu toții acolo împreună! La mulți ani!

Mesaje de La Multi Ani haioase

Sursa Foto: Shutterstock/ By Yulia Gursoy

Mesaje amuzante de La Mulți Ani

Astăzi mă abțin din a face glume pe seama anilor care trec, pentru că... sincer, îmi pare tare rău de cât ai îmbătrânit. La Mulți Ani! La Mulți Aaani!

Știi când îți dai seama că ai îmbătrânit? Atunci când lumânările de pe tort costă mai mult decât tortul în sine. Deci... ai bani suficienți sau facem credit la bancă?

Citește și:

La Mulți Ani! Fie ca Facebook-ul tău să fie o avalanșă de mesaje de la toți cei pe care nu îi cunoști și cu care nu ai vorbit niciodată!

Iartă-mă pentru că nu am știu ce cadou ți s-ar potrivi, doar că persoanele în vârstă sunt mai greu de impresionat și am avut emoții în privința ta. Oricum, eu îți urez La Mulți Ani!

Ești cel mai inteligent bărbat pe care l-am cunoscut până în prezent, cu cele mai bune gusturi la femei. De unde știu? Pentru că d-asta îți sunt soție. La Mulți Ani!

La Mulți Ani dragului meu prieten care, dacă ar fi fost câine, la vârsta asta ar fi fost... mort?!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By FotoYakov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.