Setari Cookie-uri

Tu în echilibru cu tine – o nouă viziune pentru andreearaicu.ro

Site-ul andreearaicu.ro revine cu un suflu nou, un concept mult mai personal și targetat pe valorile esențiale ale unei societăți sănătoase și echilibrate: empatia, iubirea, respectul față de om și planeta.

Comunicat de presă

Noua publicație online mizează pe articole care vorbesc cu deschidere și blândețe despre dezvoltare personală, frumusețe, sănătate, nutriție și sustenabilitate. Sub motto-ul “Tu în echilibru cu tine”, andreearaicu.ro oferă informații relevante și perspective noi asupra domeniilor de importanță esențială pentru oricine își dorește să aibă o viață frumoasă, sănătoasă și împlinită.

În articolele publicate pe site-ul andreearaicu.ro cititorii vor descoperi sfaturi, noutăți, povești personale și sugestii care îi inspiră și îi provoacă să trăiască în echilibru.

Andreea Raicu Site

Nu știu dacă știți, dar astăzi este ziua mea. Cadoul meu pentru mine are legătură însă cu publicul meu. Am pornit acest proiect din dorința de a fi mai aproape de oamenii care mă urmăresc, pentru că vreau să evoluăm împreună. Vreau să împărtășesc cu ei tot ce am învățat de-a lungul ultimilor ani, din cursurile la care am participat, din școlile pe care le-am făcut. Vreau să le pun la dispoziție tot ce m-a ajutat să trăiesc conștient, să aflu cine sunt și ce îmi doresc cu adevărat de la viața sis a fac cele mai bune alegeri”, spune Andreea Raicu.

Citește și:

Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, Andreea Raicu a moderat programe de divertisment precum Big Brother, Megastar și multe alte emisiuni cunoscute. Este un promotor al unul stil de viața sănătos, dezvoltând un business în jurul acestul concept. Este Good Will Ambassador, a ținut numeroase discursuri TEDx, predă cursuri de Mindfulness și ține conferințe despre viața trăită în echilibru. Este autoare a unei cărți de gătit, Mănâncă și arătă bine, a urmat cursuri în urma cărora s-a specializat ca facilitator de meditații și mindfulness și anul trecut a absolvit o școală în urma căreia a devenit Holistic Counselor.

Redacția andreearaicu.ro va fi condusă de Roxana Dobrită, care pleacă din postul de redactor șef al publicației Beau Monde după un an și jumătate de experiență. Roxana Dobrita este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Române, a intrat în presă în 2008, la revista Cosmopolitan, unde a ocupat postul de editor și editor coordonator. În ianuarie 2017 a preluat poziția de redactor șef al Beau Monde, deținută până atunci de Robert Rațiu.

Citește și:

Printre colaboratorii andreearaicu.ro se numără: Dana Sota, cu o experiență de mai bine de 10 ani în industria de frumusețe, Sorina Fredholm, health coach, instructor de yoga și co-fondator al aplicației Monday, și Crina Okumus, investitor și advisor Preventive Health.

Sursa Foto Front Page: Facebook Andreea Raicu

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.