Confruntare inedită: trei bloggerițe de frumusețe vor încerca să realizeze cele mai multe machiaje și demachiaje

Confruntare inedită: trei bloggerițe de frumusețe vor încerca să realizeze cele mai multe machiaje și demachiaje
Kudika
19 Iulie 2018

Sâmbătă, 21 iulie 2018, la București Mall-Vitan, la provocarea AVON și pentru prima dată în România, trei dintre cele mai cunoscute bloggerițe de frumusețe se vor lupta pentru a realiza cele mai multe machiaje și demachiaje în 60 de minute și să stabilească un record personal de frumusețe.

Comunicat de presă

O oră, trei concurente, o singură câștigătoare și zeci de premii.

Publicul larg este invitat să ia parte la eveniment și să le susțină pe cele trei concurente de la ora 12,30, la București Mall-Vitan, (etaj -1, în zona fântânii).

Marea confruntare Beauty Hour Challenge va avea loc între ora 13,00 și 14,00 și va fi transmisă live pe pagina de facebook AVONSpace.

Cei care vin să le susțină pe fete vor primi pe loc premii din partea AVON, din gama de demachiante Nutra Effects. De la ora 14,30, toate iubitoarele de frumusețe sunt invitate să încerce să bifeze și ele la rândul lor mici recorduri personale, în cadrul unor activități special organizate pentru publicul larg, precum: cel mai frumos machiaj de 10 minute sau duel de demachiere, cu zeci de premii formate din Beauty Kit-uri.

Ioana Dumitrache, Marilu Dobrescu și Flavia Florea sunt cele trei bloggerițe pasionate de make-up care se vor confrunta să realizeze cele mai multe machiaje & demachiaje în 60 de minute.

Evenimentul Beauty Hour Challenge este organizat de AVON, cu susținerea București-Mall Vitan.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2094750180813898

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri