Setari Cookie-uri

12 mesaje de însănătoșire pentru cei dragi

Pentru că "cine-i sănătos e destul de bogat", așa cum spune proverbul, asigură-te că cei dragi care trec prin perioade mai grele cu sănătatea primesc toată susținerea și un gram de bucurie din partea ta.

Regret adesea că nu pot fi alături de persoanele care îmi sunt dragi atunci când sănătatea le este pusă în pericol. Însă, pentru ca regretul să nu fie prea dureros, aleg să le trimit o felicitare cu urări de însănătoșire, fie virtuală, fie prin poștă (da, sunt genul de persoană care încă scrie scrisori și trimite felicitări). Este un efort infim pe care oricine îl poate depune, dar care poate chiar grăbi însănătoșirea destinatarului.

Prin urmare, am pregătit câteva exemple de urări de sănătate și mesaje de însănătoșire pe care le poți trimite apropiaților și nu numai.

Mesaje de sanatate

Urări de sănătate

1. Totul va fi bine! O să ți se pară mai greu la început, dar promit să fiu lângă tine și să te ajut să te refaci repede!

Citește și:

2. Mult ceai cu lămâie, multe cărți citite sub pătură și multe zâmbete însoțite de optimism – rețeta potrivită care te scapă de orice tip de răceală.

3. După fiecare perioadă grea urmează o perioadă cu multe bucurii și reușite. Îți doresc multă sănătate și multă putere ca să poți trece peste această perioadă de suferință!

4. Vindecarea are nevoie de timp, fie că este de natură fizică sau sufletească. Așa că nu dispera, înarmează-te cu răbdare și credință! Liniștea și gândurile pozitive să te însoțească în toată această perioadă!

5. Te știu o fie veselă, optimistă și ambițioasă – rămâi la fel în perioada asta nefastă și totul o să ți se pară mai ușor! Îți doresc tot binele din lume!

Citește și:

6. Am decis ca o perioadă de timp să renunța la energia mea pozitivă, dar asta doar pentru că am de gând să ți-o trimit ție pe toată. Să te molipsești cu optimism și veselie ca să reușești să te faci bine mai repede!

Mesaje de insanatosire

Mesaje de însănătoșire

7. Știi că vindecarea vine din interior, din suflet și din minte. Profită de zilele astea în care ești obligat să te recuperezi și acordă-ți timp să te liniștești sufletește, să îți alimentezi mintea cu gânduri frumoase și să prinzi putere fizică. Sunt aici oricând ai nevoie de mine, doar dă-mi de veste!

8. Urmează cu strictețe sfaturile și tratamentul medicului, dar nu uita că mă ai și pe mine, oricând ai nevoie de o asistentă personală. Te îmbrățișez și îți doresc însănătoșire grabnică!

Citește și:

9. Nu te lăsa doborât de suferință! Ți-ai demonstrat singur de prea multe ori că ești o forță astfel încât acum să nu te temi de nimic. Fă-te bine mai repede!

10. Până când va răsări din nou soarele pe strada ta, îți propun să împărțim soarele meu. Sper să te însănătoşeşti cât mai curând să ne putem continua drumul prin viaţă la fel ca şi până acum. Iţi doresc toată sănătatea din lume!

11. Noapte bună și frumoasă, să te facă sănătoasă!

12. Dacă ție nu îți este bine, nici mie nu îmi merge bine. Te rog, fă-te repede mai bine!

sursa foto front page: shutterstock/by arkhipenko olga

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.