Setari Cookie-uri

5 tendințe de design interior de care te vei îndrăgosti în 2019

Dacă despre tendințele vestimentare ale fiecărui sezon aflăm cu multe luni înainte, de ce nu ar fi la fel și în cazul noutăților din domeniul decorațiunilor interioare? Este momentul să vorbim despre tendințele anului următor, pe care le leagă una și aceeași idee: casele noastre au nevoie de mai multă culoare.

Culori calde

Sunt preferate culorile calde, suntem încurajați să experimentăm cât mai mult cu formele și texturile, dar și să ne întoarcem la simplitate. Iată, concret, despre ce va fi vorba:

1. Materiale naturale

Dacă plănuiești să înlocuiești mobila sau să schimbi fețele dulapurilor, alege lemnul cu aspect natural, foarte potrivit mai ales pentru bucătărie. Este o tendință împrumutată din spațiul scandinav, unde mobilierul este simplu, nefinisat și deschis la culoare.

Materiale naturale

2. Culori calde

Plăci ceramice în nuanțe pământii, uși albe sau gri deschis, tapet cu mult portocaliu, fotolii îmbrăcate în stofă bej, galbenă sau roz prăfuit - iată câteva idei despre cum putem aduce aceste culori în casă.

3. Mult verde

Există deja, de câțiva ani, o preferință pentru verde - culoare pe care o vedem peste tot (dulapuri, uși, tapet, lămpi, gresie și faianță). Tendința se va menține și anul viitor, dar avem o libertate mult mai mare de a alege între diferite nuanțe.

Citește și:

Plante

4. Plante în toată casa

Grădina se mută din curte, în casă, iar plantele, în număr cât mai mare, nu mai sunt ținute în bucătărie, pe hol sau în balcon, ci și în living, în dormitor și chiar în baie.

5. Obiecte suspendate

Pălăriile de paie, farfuriile decorative, oglinzile, carpetele, sculpturile iau locul tablourilor pe perete.

obiecte suspendate

sursa foto: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.