Beat 45: un boutique fitness studio unic în București se deschide în curând

Beat 45: un boutique fitness studio unic în București se deschide în curând

În curând bucureștenii vor avea parte de o experiență de fitness unică oferită de Beat45, un boutique fitness studio premium situat în Agora Center din zona Floreasca.

Comunicat de presă Retail jobs

Având la bază conceptul HIIT (High Intensity Interval Training) a cărui eficiență este demonstrată științific, antrenamentele Beat45 oferă clienților o experiență intensă, aceștia având posibilitatea să ardă până la 1000 calorii într-o singură sesiune. Rezervările pentru primele antrenamente Beat45 sunt disponibile pe site: https://www.beat45.ro/

Beat45

Beat45 se va deschide joi, 25 Octombrie, iar persoanele dornice să se alăture misiunii de transformare a propriului corp sunt așteptate de antrenori cu experiența, energie și forța necesare pentru a schimba stiluri de viață. Muzica și luminile sunt elemente de bază ale oricărui antrenament Beat45, clienții având astfel senzația că se află mai degrabă pe ringul de dans și nu într-o sală de fitness.

Beat45 aduce la București două tipuri de clase ce au la bază mult apreciatele antrenamente din Londra, New York, precum și din alte orașe din lume și oferă două tipuri de antrenament:

RUMBLE și REFORM. RUMBLE este un antrenament intens ce are la bază mișcări de box, îmbinând într-un mod interactiv serii de lovituri și runde de exerciții cardio care pun sângele în mișcare și ajută la creșterea nivelului de adrenalină. Antrenamentele au o durată de 45 de minute și încep cu o încalzire de grup. Restul antrenamentului se împarte între sesiuni de lovituri în saci umpluți cu apă și serii de exerciții la sol. Pentru a lua parte la un antrenament RUMBLE nu este necesară experiența anterioară de box.

Beat45

REFORM este doilea tip de antrenament disponibil la Beat45 și are la bază conceptul HIIT (High Intensity Interval Training). Mai exact, antrenamentul constă în serii de exerciții intense urmate de scurte perioade de repaus, această succesiune susținând arderea unui număr crescut de calorii într-un interval mai scurt și accelerarea metabolismului. REFORM combină exercițiile cardio cu exerciții cu greutăți, oferind astfel o experiență intensă îmbogățită de lumini vibrante și beat-uri energizante.

“Antrenamentele Beat45 sunt intense și au scopul de a-i ajuta pe participanți să își depășească limitele. Antrenorii noștri excepționali au pregătirea necesară pentru a ghida participanții pe parcursul antrenamentelor, oferind experiențe captivante ce vor provoca mintea și corpul deopotrivă. Suntem mândri și entuziasmați să aducem în România acest concept inovator și dorim să îi invităm alături de noi pe toți cei dornici de o experiență inedită de fitness, indiferent de nivelul de pregătire fizică”, spune Ioana Vega, Marketing Manager Beat45.

Beat45 este situat în Agora Center din Calea Floreasca 111-113. Cu un design inovator realizat de arhitectul premiat Cristiana Zgripcea, studioul îmbină elemente de design contemporan, oferind un spațiu funcțional și exclusivist.

Beat45

Pentru a lua parte la antrenamentele Beat45 este necesară crearea unui cont pe site-ul Beat45 sau în aplicație, rezervarea claselor făcându-se doar prin intermediul contului. Cu ocazia lansării Beat45, noii veniți pot alege un pachet promoțional constând în două antrenamente, RUMBLE și REFORM, la un preț preferanțial de 150 RON. Pentru a lua parte la antrenamentele Beat45 nu este necesară abonarea, participanții având posibilitatea să opteze între metoda ”pay-as-you-go” cu prețul de 100 RON pe antrenament și unul dintre pachetele cu 5, 10 sau cu un număr nelimitat de ședințe.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri