Setari Cookie-uri

11 cele mai frumoase perne cu imprimeu de Crăciun pe care le-am găsit online

Pernele cu imprimeuri de Crăciun sunt la mare căutare în sezonul sărbătorilor, asta pentru că vor conferi o notă uimitoare încăperii pe care o vor transforma într-una ca-n povești. Asta pentru că, așa cum am învățat, micile detalii fac diferența - am găsit 11 fețe de pernă minunate.

Atunci când vine vorba de Crăciun, întreaga lumea se transformă în una de basm. Cumva, întreaga planetă complotează pentru a sărbători la unison una dintre cele mai importante evenimente. Pe lângă aglomerația din magazine, există și "stresul" de a face curățenie, dar și goana de a transforma locuința în una demnă de sărbătorile de iarnă.

Decorațiunile luminoase de Crăciun fac jumătate din treabă, dar la ambianța aia de sărbători mai poate contribui ceva - fețele de pernă cu imprimeuri de sezon. Asta pentru zonele mai intime, pentru dormitor sau living, unde există un pat sau o canapea în care vă refugiați pentru a petrece timpul liber din vacanță. Așa se face că am găsit 11 modele extraordinare de fețe de pernă cu tematică de Crăciun și care credem că s-ar vedea minunat în căsuța ta.

Citește și:

🎅 Fețe de pernă de sezon pentru cameră copil
🎅 Fețe de pernă motive iarnă cu reni
🎅 Fețe de pernă cu peisaje de Crăciun

Fețe de pernă pentru camera copilului cu motive de sărbători

Dacă ai un princhidel în familie, care adoră la fel de mult ca și tine iarna, atunci cu siguranță că trebuie să îi faci Crăciunul unul de neuitat. Asta pentru că aceste amintiri din copilărie îi vor fi pentru totdeauna cele mai dragi.

Cu tematică impresionantă pentru cele mai interesante detalii de iarnă, aceste fețe de pernă pot deveni și parte din camera ta. Asta și pentru că acestea sunt schițate cât să captureze spiritul sărbătorilor și să învite la liniște și împlinire. Noi am ales aici unele cu modele colorate, cât mai atrăgătoare pentru micuți.

Citește și:

perne decorative online craciun

Vezi perne Crăciun cameră copil

Perne cu imprimeu ren pentru Crăciun

Renii sunt ajutoarele Moșului, care îl ajută pe bărbosul în costum roșu să livreze cadourile la timp tuturor copiilor din lume. Așa că este de înțeles de ce au rolul principal pe niște perne cu imprimeu pentru Crăciun.

Aceste țesături sunt colorate în alb și roșu și pot deveni punctul de atracție oriunde ar fi poziționate. Orice pernă banală va deveni una cool - fie ca alegi să dormi pe ea, fie o păstrezi ca decor pentru musafiri, fie că o așezi pe jos pentru a mai face câteva locuri de așezat invitații. Avem încredere că îți place una dintre cele trei propuse.

perne cu imprimeu de craciun

Urmărește oferte perne cu ren

Perne decorative cu peisaje de iarnă

Peisajele de iarnă au fost subiectul multor opere artistice, așa că de ce nu ar fi fost capturate și pe niște fețe de pernă? Unele pe care să le scoți tu la vedere când se apropie sărbătorile și pe care să le admiri când aștepți perioada aia reconfortantă.

Citește și:

Pernele decorative alese au motivele Christmas Night și surprind o seară în care orașul a fost acoperit în zăpadă, iar nouă ne place la nebunie starea aia de calm pe care ne-o transmit. Dar și pentru că sunt o combinație echilibrată între tonuri calde și pentru că apar și personaje cunoscute și iubite - oameni de zăpadă, reni, moș Crăciun. Plus că sunt detașabile, se spală și se întrețin ușor.

fete de perna cu motive iarna

Vezi modele de perne decorative de Crăciun

După ce termini pregătirile prin casă, nu uita de un aspect la fel de important: proviziile pentru colindători! Primește-i, deschide-le ușa și lasă-i să îți vestească despre una dintre cele mai pline de însemnătate sărbători din lume - bucură-te de frumusețea unui sezon feeric!

Sursa foto Front Main Pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.