Setari Cookie-uri

6 moduri în care îți poți decora casa de Crăciun dacă nu vrei un brad

Există nenumărate soluții extrem de atractive care implică puțină imaginație, iar casa ta va fi pregătită pentru acest Crăciun.

decoratiuni de craciun

Este una dintre cele mai frumoase zile din an, copiii sunt înnebuniți după ea, iar familiile obișnuiesc să se strângă la masă pentru a se bucura de compania celor mai apropiate persoane din viața lor. De Crăciun, bradul este în continuare principala tradiție. De câțiva ani însă, tot mai mulți oameni au ales să se bucure de sărbătorile de iarnă și altfel, fără să mai aleagă un brad pe care să-l arunce după trecerea în noul an. Din fericire, există nenumărate soluții extrem de atractive care implică puțină imaginație, iar casa ta va fi pregătită pentru acest Crăciun.

6 moduri în care îți poți decora casa de Crăciun dacă nu vrei un brad:

1. Un brad din decorațiuni

Chiar dacă nu ai un brad natural în casă și nu vrei unul artificial, tot te poți juca într-un mod creativ cu beteala, globurile și luminile de aceste sărbători. Alege cele mai bune decorațiuni de Crăciun din care poți face un brad jucându-te cu globurile și luminile pe perete. Va arăta cu adevărat spectaculos și va lumina întreaga ta sufragerie.

Citește și:

2. Lumini la ferestre

Dacă spațiul din locuință nu te ajută să îți iei un brad, poți să aduci lumina acestui Crăciun într-un mod aparte. Alături de sfatul de mai sus, mai poți îmbrăca ramele ferestrelor de la sufragerie și dormitor în lumini de Crăciun. Vor aduce o atmosferă aparte în casa ta și un aer cu totul special. Luminile, un fotoliu confortabil, o pătură moale, alături de o carte bună și un vin fiert, iar serile din această lună vor arăta cu totul special.

3. Mirosul natural de brad în casa ta

Mirosul de brad totuși nu ar trebui să lipsească nici de aceste sărbători, pentru a putea simți într-un mod mai autentic faptul că vine Crăciunul. Astfel, poți apela la coronițe de Crăciun pe care să le plasezi în câteva locuri cheie din locuință, precum în hol. Astfel, de fiecare dată când vei intra în casă, vei fi întâmpinată de mirosul de brad.

Citește și:

4. Umple-ți casa cu ornamente

Fie că le prinzi de spătarul scaunului, deasupra ușilor din casă, fie pe bibliotecă sau alte corpuri de mobilă, ornamentele de Crăciun nu trebuie să lipsească, așa că joacă-te și umple-ți locuința cu ele în cele mai creative moduri cu putință. Poți chiar să transformi acest obicei într-o joacă alături de copilul tău.

5. Bucatele tradiționale

Preparatele tradiționale de sărbători nu sunt importante numai pentru masa de Crăciun, dar și pentru modul în care transformă atmosfera din casa ta. Puține lucruri se pot compara cu mirosul extraordinar al cozonacilor făcuți în casă, iar preparatele prezența preparatelor speciale în locuință vor aduce un plus de gust decorului general din intimitatea căminului tău.

6. Șosete mari de Crăciun pentru cadouri

Citește și:

Nu în ultimul rând, vei avea nevoie de un loc special unde să pui cadourile de Crăciun. Cum brad nu va fi, te poți folosi de clasicele șosete mari de culoare roșie, atât de celebre în filmele de Crăciun, pe care le poți așeza sub bradul improvizat din lumini și decorațiuni de pe perete.

Oricare ar fi opțiunile și preferințele tale, de acest Crăciun umple-ți casa de lumină, de căldură, joacă-te cu aromele și culorile speciale ale sărbătorilor de iarnă și bucură-te și tu de cea mai frumoasă lună din an.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Robert Przybysz

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.