10 mesaje de Ziua Mamei. Nu înceta niciodată să îi spui cât de mult o iubești

10 mesaje de Ziua Mamei. Nu înceta niciodată să îi spui cât de mult o iubești

Mamele merită mai mult decât un mesaj, mai mult decât un cadou și mai mult decât un gest, însă pentru că nu reușim întotdeauna să fim alături de ele, o felicitare, o scrisoare, un telefon sau un mesaj înseamnă mult mai mult decât ne imaginăm.

De ziua ei, pregătește-i mamei tale o surpriză inedită. Gândește-te la ceva original, la ceva ce nu a mai făcut nimeni până acum pentru ea. Dacă mama ta este departe de tine, trimite la ușa ei un curier cu un buchet mare de flori și un bilețel cu cea mai frumoasă declarație.

La multi ani, mama!

sursa foto: shutterstock/by 4pm production

La multi ani, mama! Mesaje de Ziua Mamei

1. La Mulți Ani, mama mea dragă! Îmi ești mamă, îmi ești cea mai bună prietenă, îmi ești confidentă și cea mai bună profesoară, ești inspirația și motivația mea, iar pentru toate astea îți mulțumesc din adâncul inimii! Te iubesc mult!

2. La Mulți Ani, Mama! Îți doresc să ai în continuare zile ușoare și senine, fericire pură în suflet și liniște ca să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă! Te iubesc!

3. La Mulți Ani, dragă mamă! Dacă nu ți-am spus-o niciodată, ți-o spun acum: îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine. Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere!

4. La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume! Te iubesc!

5. În această zi specială, mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică, fericită și liniștită și tot ce este mai bun să îți ofere ție, pentru că le meriți din plin. Măcar atât să pot face în semn de mulțumire pentru felul în care m-ai crescut, pentru că orice aș face simt că nu este suficient. La Mulți Ani, draga mea mamă!

6. Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdarea nemărginită, căldura uimitoare și sprijinul infinit pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești îngerul meu, mama! La Mulți Ani!

7. Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri momentele în care îmi pieptănai părul, îmi sărutai obrajii și îmi citeai povești în fiecare seară. Mi-ai făcut întreaga viață o poveste frumoasă și fericită, iar eu nu pot să îți mulțumesc îndeajuns pentru asta. Tu ești totul pentru mine, mama! La Mulți Ani!

La Multi Ani, Mama!

sursa foto: shutterstock/by sunny studio

8. La Mulți Ani celei mai minunate mame din lume! De fiecare dată când fac o faptă bună sau un lucru bun îmi aduc aminte că tu m-ai învățat tot ce știu și pot în prezent, iar pentru asta îți mulțumesc și mă rog ca eu să pot face același lucru pentru copiii mei. Te iubesc!

9. Sunt fericită, sunt împlinită, iubesc și sunt iubită, am înțeles și am realizat atâtea lucruri în viață datorită ție, mama. La Mulți Ani celei mai importante femei din viața mea!

10. Chiar dacă ești blândă și fragilă, ești în același timp cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Singura mea dorință este să îți văd fericirea în ochi în fiecare zi. La Mulți Ani, Mama!

sursa foto front page: shutterstock/by vgstockstudio

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri