Setari Cookie-uri

Mesaje de Ziua Mamei: Nu înceta niciodată să îi spui cât de mult o iubești

Mamele merită mai mult decât un mesaj, mai mult decât un cadou și mai mult decât un gest, însă pentru că nu reușim întotdeauna să fim alături de ele, o felicitare, o scrisoare, un telefon sau un mesaj înseamnă mult mai mult decât ne imaginăm.

De ziua ei, pregătește-i mamei tale o surpriză inedită. Gândește-te la ceva original, la ceva ce nu a mai făcut nimeni până acum pentru ea. Dacă mama ta este departe de tine, trimite la ușa ei un curier cu un buchet mare de flori și un bilețel cu cea mai frumoasă declarație.

La multi ani, mama!

sursa foto: shutterstock/by 4pm production

La multi ani, mama! Mesaje de Ziua Mamei

1. La Mulți Ani, mama mea dragă! Îmi ești mamă, îmi ești cea mai bună prietenă, îmi ești confidentă și cea mai bună profesoară, ești inspirația și motivația mea, iar pentru toate astea îți mulțumesc din adâncul inimii! Te iubesc mult!

2. La Mulți Ani, Mama! Îți doresc să ai în continuare zile ușoare și senine, fericire pură în suflet și liniște ca să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă! Te iubesc!

Citește și:

3. La Mulți Ani, dragă mamă! Dacă nu ți-am spus-o niciodată, ți-o spun acum: îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine. Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere!

4. La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume! Te iubesc!

5. În această zi specială, mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică, fericită și liniștită și tot ce este mai bun să îți ofere ție, pentru că le meriți din plin. Măcar atât să pot face în semn de mulțumire pentru felul în care m-ai crescut, pentru că orice aș face simt că nu este suficient. La Mulți Ani, draga mea mamă!

Citește și:

6. Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdarea nemărginită, căldura uimitoare și sprijinul infinit pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești îngerul meu, mama! La Mulți Ani!

7. Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri momentele în care îmi pieptănai părul, îmi sărutai obrajii și îmi citeai povești în fiecare seară. Mi-ai făcut întreaga viață o poveste frumoasă și fericită, iar eu nu pot să îți mulțumesc îndeajuns pentru asta. Tu ești totul pentru mine, mama! La Mulți Ani!

La Multi Ani, Mama!

sursa foto: shutterstock/by sunny studio

8. La Mulți Ani celei mai minunate mame din lume! De fiecare dată când fac o faptă bună sau un lucru bun îmi aduc aminte că tu m-ai învățat tot ce știu și pot în prezent, iar pentru asta îți mulțumesc și mă rog ca eu să pot face același lucru pentru copiii mei. Te iubesc!

Citește și:

9. Sunt fericită, sunt împlinită, iubesc și sunt iubită, am înțeles și am realizat atâtea lucruri în viață datorită ție, mama. La Mulți Ani celei mai importante femei din viața mea!

10. Chiar dacă ești blândă și fragilă, ești în același timp cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Singura mea dorință este să îți văd fericirea în ochi în fiecare zi. La Mulți Ani, Mama!

sursa foto front page: shutterstock/by vgstockstudio

Mesaje de la multi ani pentru mama

Mama, îți mulțumesc pentru că mi-ai dat viață și m-ai ghidat în această călătorie. Mi-ai arătat cele mai frumoase părți ale ei și mi le-ai explicat pe cele mai puțin plăcute. Nu aș avea cuvinte suficiente să îi mulțumesc Cerului că mi te-a dat! Te iubesc, mama!

Citește și:

MAMA este cel mai puternic și în același timp simplu cuvânt din lume. Pentru că tu, mama, ești cea mai specială și mai dulce persoană! De fiecare dată când am avut nevoie, m-ai ascultat, m-ai ghidat și nu m-ai lăsat niciodată să cad. Ești omul care a stat lângă mine și m-a ținut de mână în clipele cele mai grele. Te iubesc, mama! Mai mult decât pot cuvintele exprima!

Îți doresc o viață plină de momente la fel de minunate ca tine! La mulți ani, mămico! Nu știu ce am făcut să merit o mamă, o prietenă, un sprijin atât de bun și de frumos ca tine, dar sunt recunoscătoare în fiecare zi. Ești persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lume și persoana pe care o sun prima când mi se întâmplă și cel mai mic lucru. Te iubesc, mama! Îți mulțumesc pentru tot!

Citește și:

Mesaje pentru mama

Când auzeam de o prietenie strânsă între mamă și fiică, credeam că este un mit sau ceva foarte rar. Nu știu nici până în ziua de astăzi dacă este ceva foarte rar, însă știu că sunt una din norocoșii care te au pe tine, mama, ca cea mai bună prietenă. Mi-ai oferit libertatea de a îți povesti tot, de a fi eu însămi și mi-ai dat curaj să devin cea mai bună versiune a mea! Sunt mândră și uneori copleșită de sentimentul de bucurie pe care mi-l oferă faptul că te pot numi Mama Mea! La mulți ani, mama! Ești îngerul meu!

Mama, nu știu cum aș putea să traversez aceasta viață fără să știu că ești lângă mine și că de fiecare data când voi avea nevoie, îmi vei oferi cele mai bune sfaturi. Cuvintele tale sunt mângâieri pentru mine! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce sunt astăzi, fără tine nu aș fi reușit. La mulți ani, mama!

Citește și:

Felicitare pentru mama

La multi ani, iubita mea mamă! Sunt mândră că mă pot numi fiica ta și mai ales că am reușit să clădim împreună această relație neprețuită! Voi fi întotdeauna copilul și voi avea grijă ca viața să fie la fel de frumoasă și de bună cum ești tu, mamă! Te iubesc până la Stele și înapoi! La mulți ani!

Mama, tu ești singurul om din lume care ar fi în stare să mă pună pe primul loc, înaintea lui. Nu am cuvinte suficiente să îmi exprim recunoștința și mai ales toată iubirea pe care ți-o port. Sunt cel mai norocoși copil din lume pentru că Dumnezeu mi-a dat o mamă ca tine! Viața mea ar fi fost complet alta dacă tu nu m-ai fi ghidat și nu m-ai fi mângâiat în momentele cele mai dificile! Te iubesc, mama! La mulți ani!

La multi ani iubita mama

La mulți ani celei mai bune mame din lume! Ești un exemplu pentru toată lumea, în special pentru mine! Să nu te oprești niciodată din a face lucrurile în stilul tău! Te iubesc, mama!

La mulți ani celei care mută munții din loc! Cel mai puternic om pe care îl cunosc! Te iubesc, mama și îți sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile, toate discuțiile lungi și mai ales toate certurile. Ai stat lângă mine pe tot parcursul acestei călătorii numite Viața și îmi doresc să te am aproape cât mai mult timp!

La multi ani mamico

Știu că poate nu îți arăt suficient dar ești omul pe care eu îl prețuiesc cel mai mult pe Pământ, mama! Copilăria mea a fost ca o poveste, datorită ție! Ai avut grijă de mine la fiecare pas, m-ai ținut de mână, ca după să îmi oferi libertatea și mai ales încrederea de care aveam nevoie. Îți mulțumesc în inimă, mama! Din inima asta blândă pe care o am datorită ție.

Mă înclin în fața ta, mamă! Sunt și voi rămâne atâtea zile cât îmi va oferi Cerul, sprijinul și mai ales admiratotul tău numărul 1! Ești cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată și de când eram un copil, ai fost un exemplu pentru mine! De ce? Pentru bunătatea ta, pentru calmul tău, pentru inima ta de aur! Sunt omul de acum datorită ție, mama! La mulți ani!

La multi ani mami

La mulți ani, mămico! Să îți dea Dumnezeu numai zile cu soare și multă căldură în suflet. Mama, tu miști și emoționezi orice om care are privilegiul să te întâlnească iar pentru asta, te aplaud! Sunt mândră și măgulită să te pot numi mama mea! Te iubesc mai mult decât îți voi putea explica vreodată!

La mulți ani celei care nu știe cuvântul 'Frică'! Mama, ești cel mai curajos om pe care eu l-am cunoscut vreodată! Pot spera doar că într-o zi voi ajunge să fiu ca tine, la fel de înțeleaptă, la fel de fericită și de împlinită! Te iubesc, mama! Îmi doresc ca tot binele din lume, să se adune în jurul tău!

Pentru tine mama draga

Mama, m-ai învățat tot ce știu astăzi. M-ai învățat să nu renunț, m-ai învățat să iubesc, m-ai învățat să fiu un om generos. Am admirat la tine întotdeauna că ești o persoană care adună oameni în jurul ei și oferă! Mama tu oferi chiar și atunci când nu ai iar pentru asta, ești cel mai bun om cu care eu am avut ocazia să mă întâlnesc. Ești sursa mea de inspirație și de motivație, mama!

La mulți ani!

Am să vă mulțumesc și ție și tatei toată viața pentru că mi-ați arătat ce înseamnă iubire sinceră iubire adevărată! M-ați înconjurat de atât de multă dragoste și afecțiune încât eu pot doar spera că voi reuși același lucru. Mama, ești eroul meu! Pentru totdeauna! La mulți ani!

La mulți ani, iubita mea mamă! Îți doresc de o sută de ori mai multă fericire și iubire decât mi-ai oferit tu mie! Ești un om minunat! Te iubesc, mama!

Am fost suficient de norocoasă să pot construi alături de tine o relație atât de frumoasă, bazată pe multă încredere! La mulți ani, mama! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.