Setari Cookie-uri

Advertorial SARDIN - Maiestrie si rafinament

Sardin este un restaurant italienesc genuin ce ofera o experienta completa, incepand cu preparatele italienesti gourmet, pe baza de carne, peste si fructe de mare si continuand cu o selectie de vinuri greu de egalat in Bucuresti plus un design mediteranean - urban.

Restaurantul lansat in urma cu mai bine de 2 ani ne atrage atentia prin rafinament si profesionalism, consolidandu-si pozitia in randul restaurantelor fine italienesti, cu meniu gustos si ingenios.

Preparatele ce alcatuiesc meniul, se schimba constant, o data la cateva luni existand mici sau mari modificari, in functie de sezon.

Nu de mult, Sardin a lansat si “proposta dello chef”, o varianta rapida de pranz delicios, un meniu scurt cu preparate elegante servite in timpul pranzului, preparate ce vin rapid din bucatarie pe masa si care sunt perfecte pentru zilele agitate cu pauze scurte.

Designul restaurantului, pentru cei ce nu au vizitat pana acum resataurantul Sardin trebuie sa va spunem ca este unul imediat, realizat de arh. Cristian Corvin iar majoritatea pieselor de decor din restaurant sunt autentice si provin din zona de Nord a Italiei.

De alt fel, si mare parte din materia prima folosita in bucatarie provine tot din Italia, pentru ca nu poti reda un gust autentic fara a avea branzeturi traditionale, lamai cu aroma de sicilia sau peste de captura din Marea Tireniana sau Adriatica.

Toate preparatele sunt gatite in bucataria Sardin, inclusiv painea de diferite tipuri, grisinele, gemurile, foie gras-ul, sosurile si multe altele.

Locatia este compusa din doua zone, o zona interioara cu o bucatarie deschisa si o terasa cocheta inconjurata de vegetatie, accente de lemn nature si ceramica tipic mediteraneana.

Sardin (https://www.facebook.com/restaurantsardin/) - Bdul Mircea Voda 39H | L-D 12AM -12PM | +40729520111.


Kudika
17 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.