Setari Cookie-uri

Care este cel mai bun mixer cu bol?

Un mixer cu bol este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru dotarea bucătăriei tale.

Frământarea aluatului pentru pâinea sau cozonacii de casă dar și realizarea compoziției pentru desertul preferat sunt sarcini care se vor desfășura mult mai rapid și mai simplu, folosind un mixer cu bol.

Deoarece ai văzut pe piață o mulțime de mixere, cu siguranță te întrebi care este mai bun mixer cu bol. Urmează sfaturile pe care ți le oferim în acest ghid și fă cea mai bună alegere!

Ce specificații trebuie să aibă un mixer performant?

Fără îndoială, utilizarea unui mixer cu bol are o mulțime de avantaje. Pe lângă facilitarea frământării aluaturilor, un astfel de echipament îți conferă libertatea de a avea ambele mâini libere pentru a adăuga ingredientele necesare pentru prepararea rețetei. Care sunt însă, specificațiile pe care trebuie să le aibă un mixer performant?

Citește și:
  • Puterea mixerului este unul dintre aspectele importante pentru a te asigura că faci alegerea cea mai potrivită. Pentru a stabili care este produsul perfect pentru tine, stabilește utilitatea mixerului. De exemplu, dacă dorești să folosești mixerul pentru frământarea aluatului de pâine sau cozonaci este nevoie de un mixer cu o putere mai mare, având în vedere vâscozitatea amestecului. Un mixer cu bol cu putere de peste 1200W și mai multe trepte de viteză poate fi opțiunea ideală în acest caz.
  • Mixajul planetar, o funcție care permite paletelor de frământare sau telului să ajungă în diverse puncte din bol, este o altă caracteristică esențială pentru a prepara amestecuri perfect omogene, fără cocoloașe.
  • Nivelul de zgomot reprezintă un alt criteriu în funcție de care să te ghidezi în alegerea celui mai bun mixer cu bol. Dacă îți dorești să îl folosești frecvent fără a crea disconfort fonic pentru ceilalți membri ai familiei, atunci un mixer cu bol silențios este ideal pentru tine.

Ce accesorii trebuie să aibă un mixer cu bol?

Citește și:

Performanța unui mixer cu bol este dată și de accesoriile cu care vine. Orice mixer cu bol vine însoțit de un set de accesorii standard, cum ar fi paleta de amestecare, cele de frământare, telul și bolul pentru compoziție.

Diversitatea produselor destinate gătitului oferă însă și posibilitatea de a opta pentru modele de mixere cu bol care includ accesorii suplimentare. Păsătoarele, tocătoarele, vasele gradate sau discurile de feliere și de răzuire sunt doar câteva dintre ustensilele care pot transforma mixerul cu bol într-un aparat multifuncțional pentru bucătăria ta.

Ce poți pregăti cu un mixer cu bol?

Indiferent dacă ai o pasiune pentru gătit sau dacă îți place să pregătești ocazional diverse preparate culinare pentru cei dragi, un mixer cu bol este ajutorul de nădejde. Folosindu-l, poți frământa aluaturi pentru pâine, pizza și diferite prăjituri. În plus, este ideal pentru compoziția de clătite, chiftele, guacamole și pentru realizarea diverselor creme și glazuri.

Citește și:

Mixerele cu bol reprezintă o soluție eficientă și modernă pentru prelucrarea alimentelor fără efort. Ține cont de sfaturile din acest articol și alege cel mai bun mixer cu bol.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.