comunicat de presa

AFI FAN Jazz se reîntoarce la AFI Cotroceni! După succesul înregistrat în anii trecuți, AFI Cotroceni în colaborare cu “Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” lansează cea de-a patra ediție a serilor de jazz.

Iubitorii de soul, jazz și funk sunt invitați să se relaxeze cu muzică de calitate în fiecare seară de joi, vineri și sâmbătă, între 6 iunie și 14 septembrie 2019, în zona teraselor de la intrarea FAR a celui mai mare mall din România.

Artiști noi și excepționali vor interpreta piese celebre și improvizații timp de două ore, între 19:00 și 21:00.

“Serile de jazz de la AFI Cotroceni au avut un succes mare în anii trecuți, așadar ne-am gândit să-l reedităm și să lansăm AFI FAN Jazz începând cu 6 iunie 2019. Clienții noștri se vor putea relaxa în compania celor dragi, la o băutură răcoritoare, ascultând muzică live interpretată de artiști tineri și excepționali în zona teraselor de la intrarea FAR a mall-ului AFI Cotroceni”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

Pentru a promova muzica jazz într-un cadru cât mai extins și accesibil publicului larg, proiectul AFI FAN Jazz este organizat în parteneriat cu UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: