Setari Cookie-uri

Cum sa alegi cadoul perfect pentru un barbat - 5 reguli de aur

De multe ori, cand urmeaza sa facem un cadou, facem alegeri din perspectiva preferintelor noastre. Te-ai gandit ca femeile si barbatii s-ar putea sa priveasca darurile in mod diferit?

Femeile sunt emotionate, in primul rand, de intentiile si eforturile persoanei care le ofera darul, indiferent de ceea ce primesc. Barbatii, pe de alta parte, par mai interesati de cadouri, care sa demonstreze ca nevoile lor sunt intelese si acceptate; le plac cadourile practice, care contribuie la viata personala si profesionala.

Sigur ca exista exceptii si nuante, de la caz la caz, insa inainte sa petreci ore sau zile pentru a planifica o surpriza elaborata, ia-ti cateva minute pentru o doza de inspiratie si afla cele cinci reguli general valabile in alegerea cadoului ideal pentru un barbat.

1. Nu-ti bate capul prea mult

Pentru barbati, lucrurile nu sunt deloc complicate cand vine vorba de ceea ce vor si au nevoie. De aceea, atunci cand pregatesti ceva pentru EL, tine cont de faptul ca s-ar putea sa nu observe anumite detalii importante pentru tine sau sa nu analizeze semnificatiile din spatele cadoului de la tine. Asta nu inseamna ca orice va fi binevenit; fii doar realista cand alegi sa ii faci o surpriza si bucura-te alaturi de el de ocazia in sine.

Citește și:

2. Afla ce il intereseaza

Ii cunosti pasiunile? Stii ce ii place sa faca in timpul liber sau ce ii aduce satisfactie la munca? Incearca sa afli daca are lucruri care il ajuta sa isi indeplineasca obiectivele sau daca e ceva ce ii va face activitatile mai usoare si mai placute. Sau poate il intereseaza sa incerce ceva nou - vezi cum ii poti facilita explorarea intereselor.

3. Observa ce ii place sa-si cumpere

Isi cumpara carti, jocuri sau puzzle-uri? Ii place sa calatoreasca si isi planifica vacantele cu entuziasm? A investit in accesorii pentru casa sau chestii traznite ca sa-si amuze prietenii? Cand un barbat consuma timp si bani pe ceva, poti fi sigura ca va aprecia un cadou legat de lucrul respectiv.

4. Vezi cum isi petrece timpul

Poate ca nu e genul cheltuitor sau petrecaret, dar cu siguranta isi petrece timpul facand ceva ce ii face placere. In caz ca nu stii ce sa alegi, pentru ca este pasionat de prea multe lucruri sau e tot timpul preocupat de munca, ofera-i ceva care sa il amuze sau sa il ajute sa se relaxeze atunci cand este stresat.

Citește și:

5. Ceva special

In fata unui potential cadou, pune-ti urmatoarea intrebare: si-ar cumpara acest lucru? Daca raspunsul este „da‟, esti pe drumul cel bun. In cele din urma, cel mai important e sa marcati ocazia cu un cadou care sa i se potriveasca. Fie ca il va amuza, il va uimi sau il va face sa se gandeasca la tine de cate ori il va vedea, lucrul pe care i-l daruiesti va fi special daca l-ai ales tinand cont de personalitatea lui, de ceea ce stii ca il pasioneaza, il intereseaza sau il face sa se simta bine.

Cadourile pot fi o sursa de bucurie pentru cei ce daruiesc in aceeasi masura in care ii bucura pe cei care le primesc. Observa un interes, identifica o necesitate, gaseste un produs care poate fi util, de calitate si surprinzator pentru cel care urmeaza sa fie sarbatorit si veti fi amandoi incantati de rezultat.

Sursa foto: Unsplash.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.