Urban Events în parteneriat cu ALY Media vin în susținerea Asociației Zetta cu un show muzical online în scop caritabil

Urban Events în parteneriat cu ALY Media vin în susținerea Asociației Zetta cu un show muzical online în scop caritabil

Show-ul va fi o călătorie muzicală complexă, livrată direct în sufrageria fiecăruia.

Show-ul caritabil aduce artiști talentați direct în casele oamenilor pentru a susține campania organizată de Asociația Zetta, „Prezent! Susține de două ori viața!” Medicii Maternității Bucur au nevoie de echipamente medicale de protecție în lupta împotriva coronavirusului iar toți banii obținuți vor fi donați în acest scop. Show-ul va fi lansat sâmbătă, 11 Aprilie, la ora 20:00 iar biletele pot fi achiziționate online, aici. Retail jobs

S-au alăturat cauzei peste artiști 10 artiști, printre ei fiind și un câștigător și foști concurenți ai emisiunii Vocea României: Julie Mayaya, Emilia Holtea, Cătălina Zoescu, Smoothie Entertainer sau Daniel Robu și Alexandra Penciu.

Show-ul va fi o călătorie muzicală complexă, livrată direct în sufrageria fiecăruia. Conceptul fusion de entertainment ne va scoate din rutina izolării la domiciliu pe ritmuri grecești, tribale, rock sau blues. Scopul final însă este acela de a face o diferență în maternitățile în care lupta cu coronavirusul are o greutate de 2 ori mai mare.

Așteptați-vă, așadar, la o seară plină de energie și voie bună, marca Urban Events x ALY Media, în parteneriat cu Asociația Zetta. Biletele pot fi achiziționate online iar informații suplimentare se găsesc pe paginile de social media ale organizatorilor. Invită-ți toți prietenii la show-ul online de fapte bune!

Featured foto by vectorfusionart via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri