Setari Cookie-uri

Ispite culinare la Kudika IarmaROc

Comandă mâncare gătită cu pricepere și atenție!

Aproape fără să ne dăm seama, am ajuns la finalul primei luni de toamnă, iar acest lucru înseamnă că sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape. Pentru a-ți ușura munca, astăzi îți prezentăm partenerii Kudika IarmaROc pricepuți într-ale bucătăriei și care te pot scăpa de grija gătirii preparatelor pentru sărbători, aniversări și alte zile mari.

Mama Pan – brutăria cu fapte bune

MamaPan - Brutăria cu maia este brutăria care aduce în comunitate produse sănătoase, hrănitoare și gustoase, crescute cu maia, fără drojdie comercială. În realizarea produselor MamaPan nu folosim niciun fel de adaosuri chimice și nici amelioratori.

Brutăria MamaPan este un proiect de economie socială unde lucrează mame care își cresc singure copiii sau care au mai mult de trei copii în întreținere și se află în situații dificile de viață.

Citește și:

Vezi pagina Mama Pan la IarmaROc.

Dulce Copt

Dulce Copt este locul unde găsești mereu ceva în cuptor, pregătit cu grijă și dragoste în casă, doar din ingrediente naturale. Unele preparate redau gustul copilăriei, iar altele sunt inspirate din multitudinea de bucătirii la care avem acces acum. Dulciurile se fac doar la comandă.

Dulce Copt este despre bucurie, pasiune și copilărie. Despre dor, despre momente calde, despre zâmbet și despre bucuria de a împărți, despre bucuria de a bucura pe ceilalți.

Vezi pagina Dulce Copt la IarmaROc.

Food Evolution

Pe site-ul Food Evolution ai de ales din peste 150 de preparate delicioase special pentru persoane care își doresc să aibă o alimentație de calitate, echilibrată și sănătoasă! Toată experiența noastră de peste 19 ani în domeniul Horeca, după tone de mâncare gătite și sute de mii de clienți fericiți, ne-a ajutat să ne adaptăm rapid și să oferim clienților o experiență deosebită și produse de calitate!

Citește și:

Vei regăsi produse diversificate atât cu carne cât și pentru vegetarieni, gătite numai la comandă în ziua livrării. Poți comanda ciorbe și supe ca la mama acasă, mâncare gătită, sărmăluțe, fructe de mare, preparate la grătar sau la cuptor din carne de pui, porc, rată sau vită, salate de casă buneee de tot sau deserturi!

Vezi pagina Food Evolution la IarmaROc.

Daca ai o afacere mica pe care vrei sa o promovezi prin Kudika IarmaROc, trimite un mail pe adresa carmen.olteanu@kudika.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.