Setari Cookie-uri

Biblioteca de la miezul nopții - Matt Haig

O singură biblioteca. O infinitate de vieți. Care e cea mai bună?

Undeva, la marginea universului, există o biblioteca infinită de cărți, iar fiecare poveste din ele provine dintr-o altă realitate. Una spune povestea vieții tale așa cum e, altă spune povestea vieții tale așa cum ar fi fost dacă ai fi luat altă decizie într-un anumit moment. Toți ne întrebăm mereu cum ar fi putut să fie viețile noastre. Dar dacă am găși răspunsul într-o biblioteca? Atunci când Nora ajunge în această biblioteca, are șansă să îndrepte lucrurile – o viață plină de durere și de regrete. Are ocazia să facă totul altfel și să-și dea seama cum ar putea avea viață perfectă. Dar lucrurile nu sunt tocmai cum si le imaginează ea… Curând, alegerile pe care le face o pun într-un pericol iminent. Înainte să expire timpul, trebuie să răspundă la o singură întrebare: care e cea mai bună cale de a-ți trăi viață?

Citește și:

Matt Haig e unul dintre cei mai imaginativi scriitori ai epocii noastre. În acest român, povestea emoționantă e plină de învățăminte despre cât de important este să apreciem viață pe care o avem. - The Independent

Fiecare carte de aici, fiecare carte din biblioteca – cu excepția acesteia – reprezintă o versiune a vieții tale. Această biblioteca îți aparține. Se află aici pentru ține. Vezi tu, viață oricui s-ar fi putut sfârși în feluri infinite. Cărțile de pe rafturi sunt viață ta, toate încep din același punct. Din clipă de față. De la miezul nopții. Marți, 28 aprilie. Dar aceste posibilități de la miezul nopții nu sunt identice. Unele se aseamănă, dar altele sunt complet diferite.

Precomanda cartea de pe Libris.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.