Setari Cookie-uri

Alege cadoul perfect pentru iubita ta această iarnă!

Știm cu toții cât de greu este să găsim cadoul perfect pentru partenerul de viață, așa că vă propun câteva idei de cadouri!

Sezonul rece vine la pachet cu sărbătorile de iarnă și știm cât de importante sunt cadourile în această perioadă. În fiecare an cauți ore întregi sau chiar zile cadoul perfect pentru persoanele dragi, iar din acest motiv eu am dorit să vă ușurez munca. Femeile sunt mai pricepute în acest joc al surprinderii persoanei iubite în ajunul Crăciunului, așa că astăzi am ales să îi ajut pe bărbați. Citește în continuare pentru a afla ce ai putea să îi oferi iubitei tale iarna aceasta.

3 idei inedite de cadouri pentru iubita ta

Trusă de machiaj

Set de Machiaj Profesional Mystery Night de la Fraulein38 te invită la un festin de culori și texturi ce te vor uimi prin rezultate pe măsura așteptărilor! Colecția extinsă te așteaptă cu o varietate de pensule, bureței de machiaj, farduri, rujuri și multe altele. Geanta pentru transportarea produselor de machiaj are un finisaj excepțional și este potrivită pentru toate produsele cosmetice. Special creată pentru păstrarea unor obiecte voluminoase în compartimentul adânc de la baza genții, această geantă vă va fi de mare ajutor. Acest cadou este perfect pentru iubita ta deoarece o femeie nu are niciodată prea multe machiaje! Surprinde-o iarna aceasta cu ajutorul acestei truse de machiaj.

Citește și:

Trusa poate fi comandată aici.

Set de bijuterii

Iți dorești un set de bijuterii inedit si trainic sa te scoată din anonimat ? Alege gama de bijuterii din Inox ce te va uimi prin rezistența sa în timp și își va păstra finisajul intact de-a lungul anilor. Acest set conține cercei potriviți pentru evenimente importante în familia, un pandantiv sub forma unei stele și un lanț de care poate fi agățat pandantivul. Este o alegere perfectă atunci când dorești să îți surprinzi persoana iubită și totodată, să nu cheltuiești foarte mulți bani.

Setul poate fi comandat aici.

Parfum cu extract de iasomie

Romantică, blândă și delicată, alege această aromă pentru a purta esența feminității în fiecare zi. Inspirată de adâncul suflu al Toscanei, de blândețea soarelui, de gingășia cuceritoare a florilor, de cufărul magic al naturii și de popasul de un infinit rafinament albastru al cerului, Bottega Verde a creat o gamă de parfumuri de damă concepută pentru momentele speciale.

Citește și:

Parfumul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Bogdan Sonjachnyj/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.