Setari Cookie-uri

Semnificația viselor: Află ce se întâmplă cu adevărat în mintea ta!

Ai avut de curând un vis care te-a pus pe gânduri? Citește aceste semnificații și află ce se întâmplă în subconștientul tău!

Ce înseamnă atunci când visezi bani?

Este un vis care poate fi interpretat în câteva feluri diferite, în funcție de momentul și modul în care banii sunt prezenți și evidențiați în cadrul visului.

Atunci când primim bani: primirea banilor în timpul unui vis este strict legată de cum gestionăm succesul pe partea financiară, e legat de valorile morale și cel mai important, primirea banilor semnifică încredere în sine și de asemenea puterea psihică, aceasta fiind mai mult sau mai puțin manifestată. Cert este că acea putere există și este acolo gata de a fi folosită, fapt pe care se bazează încrederea în sine.

Găsirea banilor pe drum, sau într-un loc anume. Acest vis semnifică că veți scăpa de o grijă ce vă frământă extrem de mult și este legată de partea financiară.

Citește și:

Ce înseamnă atunci când visezi apă?

Ei bine, apa este un element ce semnifică pacea și liniștea. Apa ne dă viață și tot ea ne menține în viață. Dacă în vis apa curge normal, atunci visul are semnificații pozitive. Dacă în schimb apa se manifestă ca fiind agresivă și producând daune, aceasta prevestește un pericol ce urmează să apară în viitorul apropiat.

Apa limpede simbolizează starea de euforie, fericirea, împlinirea pe toate planurile, iar cea tulbură simbolizează o întorsătură pe toate planurile, un moment nefericit al vieții (apar în vis catastrofe produse de apă).

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă?

Visul în care apari însărcinată poate fi interpretat drept o dorință interioară care lucrează în subconștientul tău. Se poate ca unele femei să fi avut avorturi spontane și să fi rămas cu dorința neîndeplinită de a deveni mamă. Dacă te trezești fericită după ce visezi că ești gravidă înseamnă că urmează o perioadă favorabilă în viața ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.