Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru nunta perfectă

Acum că ești logodită și te pregătești de ziua cea mare, cu siguranță ai multe întrebări la care cauți răspuns, iar noi suntem aici pentru tine să încercăm să te lămurim măcar cu câteva răspunsuri.

Nunta perfectă este idealul fiecărei mirese. Planificarea începe cu mult timp înainte, mai ales dacă ai fost nevoită să o amâni pentru zile mai bune.

Ei bine, acum că ești logodită și te pregătești de ziua cea mare, cu siguranță ai multe întrebări la care cauți răspuns, iar noi suntem aici pentru tine să încercăm să te lămurim măcar cu câteva răspunsuri.

Sfaturi pentru o zi a nunții cât mai relaxată

Miresele relaxate sunt cele mai frumoase, iar tu asta meriți în ziua ta cea mai importantă de până acum. Sfaturile noastre te vor ajuta să îți iei de pe cap multe detalii care te-ar putea transforma într-o bridezilla.

Wedding plannerul este prietenul tău cel mai bun

O mireasă relaxată și fericită este cea care va da tonul întregii petreceri. Tocmai de aceea este important să ai pe cineva alături, care să fie mâna ta dreaptă și să știe tot timpul ce se întâmplă în sală sau ce urmează să se întâmple. Tocmai de aceea îți recomandăm să apelezi la un wedding planner. În funcție de bugetul pe care îl ai, acesta poate să te ajute atât înainte de ziua nunții - să țină legătura cu locația și furnizorii - sau doar în ziua nunții, să poți să respiri ușurată că cineva va sta cu ochii în toate părțile să se asigure că nunta este un real succes.

Citește și:

Muzica va face diferența

Cea mai importantă la o petrecere este muzica. Mâncarea și drinkurile trec automat pe locul doi. Important este ca lumea să petreacă cât mai mult timp pe ringul de dans și a doua zi să nu știe de unde i-a apucat pe toți febra musculară. Așadar, asigură-te că vei avea parte de cea mai bună muzică, dar care să satisfacă toate gusturile celor prezenți.

O formație de nuntă îți poate acoperi aceste cerințe și poate să vină însoțită și de un DJ, care va întreține atmosfera în momentele în care se mănâncă sau există pauze de la concertele live. Pentru muzica populară, există multe soliste, dar noi ți-o recomandăm pe Roxana Sava, care cântă atât melodii compoziție proprie, cât și pe cele cunoscute de toată lumea.

Citește și:

Stabilește o întâlnire cu cei care se vor ocupa de atmosfera nunții și stabilește cu ei detalii care vor transforma seara într-una de neuitat. Îți vei da seama din prima dacă vei stabili o conexiune cu ei și restul va curge de la sine!

Distracția cu o oglinda magică

Știm că vei avea un fotograf profesionist care să surprindă momentele importante ale nunții; și mai știm și că invitații au telefoane mobile cu care pot să facă poze și să le posteze direct online, însă o oglindă magică poate face minuni. Cu ajutorul acesteia nuntașii vor putea să își facă poze cu diverse accesorii și mesaje, poze care vor fi mai apoi printate și le vor putea lua acasă. O amintire minunată de la nunta voastră, care le va aduce mereu aminte de ziua în care s-au distrat de minune.

Citește și:

Mărturii ieșite din comun

Știm că de obicei invitații pleacă de la nunți cu prăjituri și țuică sau miere, însă acum posibilitățile sunt nenumărate! Poți să ieși din tipar cu ajutorul mărturiilor care să le rămână amintire peste ani și pe care să le îngrijească, cum ar fi suculente sau alte plante în aranjamente mici, ușor de purtat.

O alte idee ar fi un kit de mahmureală, care să conțină aspirină, bomboane sau ce crezi tu că i-ar ajuta mai bine.

Ideile sunt nelimitate, trebuie doar să îți pui imaginația la muncă și suntem siguri că va ieși ceva de neuitat.

Candy bar, ice cream bar, cheese bar, suncream bar

Trendurile care au prins tot mai mult teren și fără de care cu greu ne-am putea imagina o nuntă sunt cele care cuprind candy bar și cheese bar. Iar mai nou, mai ales pe timp de vară, un ice cream bar.

Citește și:

Dar dacă e cald, nunta are loc ziua și soarele este puternic, poți să cumperi câteva produse de protecție solară și să le pui la îndemâna invitaților. Cu siguranță îți vor mulțumi atunci când își vor da seama cât de mult îi pot ajuta acestea.

Sperăm că am reușit să te inspirăm cel puțin cu unul dintre sfaturile noastre și îți dorim ca ziua și seara nunții să fie cele mai fericite momente ale tale, lipsite de griji!

Credite foto: pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.