Setari Cookie-uri

Începe școala: Ghiozdane perfecte pentru copilul tău

Ghiozdanul este o alegere importantă atunci când cel mic începe școala!

Acest ghiozdan adorabil pentru fete este decorat cu îndrăgitul personaj Sigikid Gina Galopp, preferata fetițelor pasionate de cai si echitație. Bretelele pentru umeri și piept sunt ajustabile, pentru un confort optim. O sticlă cu apa poate fi depozitata in buzunarele laterale din plasa, pentru acces rapid.

Ghiozdanul poate fi comandat aici.

Ghiozdan Minnie Mouse

Un ghiozdan perfect pentru fetele care urmează să înceapă grădinița sau școala în această toamnă! Acesta are imprimat imaginea îndrăgitului personaj Minnie Mouse și are culoarea roz deschis. Cu atât mai mult, ghiozdanul dispune de spații de depozitare încăpătoare și poate fi utilizat întreaga perioadă a anului școlar, chiar și mai târziu. Curățarea se face extrem de ușor, iar petele de cerneală sau acuarelă, pot fi îndepărtate prin spălarea acestuia în mașina automată.

Citește și:

Ghiozdanul poate fi comandat aici.

Ghiozdan Nike

Ghiozdan Nike damă

Acest ghiozdan este potrivit persoanelor care își doresc să fie cu adevărat în trend atunci când începe școala. Fetele care sunt în anii de liceu sau chiar de facultate, pot apela cu încredere la acest rucsac deoarece este foarte încăpător, modern și ușor de purtat în multe ținute. Acest ghiozdan se regăsește în mai multe culori, însă cel roz este preferatul meu! Astfel, îți recomandăm să îl achiziționezi dacă vrei să ieși în evidență prin bun-gust și eleganță! Alege-l pe cel care ți se potrivește!

Ghiozdanul poate fi comandat aici.

Ghiozdan Nike unisex

Dacă vrei să fii un părinte modern, achiziționează acest ghiozdan pentru copilul tău de liceu! Acest ghiozdan nu doar că este foarte spațios, ci este realizat din poliester pentru rezistență îndelungată. Cu atât mai mult, baretele sunt ajustabile pentru a fi potrivite pentru toate siluetele. În ceea ce privește buzunarele, acesta are două laterale, care se pot închide cu ajutorul unor fermoare. Nu este compartimentat, având un singur loc pentru caiete, cărți, penar și tot ce mai ai nevoie într-o zi de școală, iar închiderea sa se face cu ajutorul unui șnur.

Citește și:

Ghiozdanul Nike unisex poate fi comandat aici.

Ghiozdan damă

Ghiozdan damă din piele

Extrem de elegant și potrivit pentru ținutele casual, ghiozdanul Lia Biassoni este perfect pentru femeile care au grijă de aspectul lor fizic. Acesta este foarte încăpător, având două buzunare exterioare care se pot închide cu ajutorul unor fermoare, unul interior care are același sistem de închidere și unul interior. Cu atât mai mult, materialul este unul foarte special: piele naturală. Aceasta nu doar că oferă o doză de rafinament, ci este extrem de rezistent. Îl cumperi astăzi și îl ai chiar și peste 5 ani! Culoarea sa neagră ajută la integrarea acestuia în ținutele de zi cu zi pe care dorești să le porți și poți chiar să îl iei atunci când dorești să mergi pe tocuri! Potrivit atât pentru anii terminali de liceu, cât și pentru facultate sau viața cotidiană, ghiozdanul din piele naturală Lia Biassoni va îndeplini toate dorințele tale!

Citește și:

Ghiozdanul poate fi comandat aici.

Ghiozdan băieți

Ghiozdan PJ Mask

Ghiozdan PJ MASKS 33 cm este special conceput pentru cei mici - prescolari sau clasa 0. Avand dimensiuni potrivite si fiind usor de transportat acesta devine imediat preferatul acestora. Ghiozdanul are un compartiment principal si un buzunar frontal, ambele cu fermoar. Mai este dotat si cu doua buzunare laterale din plasa. Ghiozdanul este usor de transportat in spate, cu ajutorul bretelelor ajustabile sau tinut de manerul central. Ghiozdanul este infrumusetat de personajele PJ Masks - Pisoi, Sopi si Bufnita in tonuri vesele de albastru, rosu si verde!

Ghiozdanul poate fi comandat aici.

Ghiozdan copii

Ghiozdan Prințesa Sofia

Ghiozdan Printesa Sofia de gradinita Ghiozdanul printesa Sofia este un articol pentru copii de gradinita, este in tonuri de roz, rezistent si practic. Ghiozdanul printesa Sofia este prevazut cu un compartiment mare si un buzunar frontal, ambele inchise cu fermoare, pe spate are doua bretele late ajustabile. Tesatura ghiozdanului este rezistenta si impermeabila.

Citește și:

Ghiozdanul poate fi comandat aici.

Sursa foto prima pagina Sharomka/Shutterstock

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.