Setari Cookie-uri

Felicitări! Principele Nicolae și soția sa vor deveni pentru a doua oară părinți

Principele Nicolae și soția sa, Alina Maria Binder, au anunțat pe rețelele de socializare că familia lor se va mări în primăvara anului viitor.

Principele Nicolae a făcut, în ajun de mare sărbătoare, anunțul cu privire la mărirea familiei sale. Astfel, pe una dintre rețelele de socializare unde nepotul Regelui Mihai este extrem de activ și are o strânsă legătură cu toți susținătorii Familiei Regale, Principele Nicolae a anunțat că va deveni din nou tată.

„De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei.” a scris nepotul Regelui Mihai, postând alături și o poză cu familia sa.

Mai mult, comunicatul de presă a stârnit multă emoție în rândul sustinătorilor cuplului Nicolae – Alina ai României.

„În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”

Citește și:

Postarea a strâns mii de like-uri, iar internauții s-au grăbit să felicite cuplul regal: „Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, „Să fie într-un ceas bun! Felicitări!” au fost doar câteva dintre reacțiile celor care îl susțin pe Principele Nicolae.

Principele Nicolae și Alina Binder, părinți pentru a doua oară

Nicolae al României și soția sa, Alina Binder și-au unit destinele în anul 2018 la Sinaia. De la eveniment au lipsit, însă, membrii Casei Regale a României, familia Principelui Nicolae.

Primul copil al cuplului Nicolae al României și Alina Binder, Maria-Alexandra, s-a născut în toamna anului trecut. Totuși, nepotul Regelui Mihai mai are un copil dintr-o altă relație, în vârstă, acum, de 5 ani.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.