Setari Cookie-uri

Inna, așa cum nu ai mai văzut-o! Vezi aici unde a aterizat artista cu elicopterul

Inna și-a surprins fanii cu o apariție cu totul și cu totul inedită. Artista a dat startul celui de-al doilea sezon din „Dance Queen’s House” cu multă energie dar și cu surprize pe măsură. Inna a ales să înceapă seria de mini-episoade cu un moment unic, pe măsura așteptărilor fanilor ei.

Inna este cea mai cunoscută artistă din România și este apreciată atât în țară, cât și în afară. Pe lângă proiectele la care participă, artista a demarat în acest an și o serie de câteva episoade în care le-a arătat fanilor ipostaze din casa unde s-a mutat pentru două săptămâni.

Pentru că primul sezon din „Dance Queen’s House” a avut un mare succes, Inna a lansat de curând și primul episod din mult așteptatul sezon doi.

„Dance Queen’s House” este casa în care Inna s-a mutat pentru o perioadă de două săptămâni alături de câțiva dintre producătorii și artiștii de la casa de producție Global Records, dar și alți compozitori din străinătare. Întâmplările din casa ce îi va deveni cămin Innei vor fi filmate și publicate pe canalul de Youtube al artistei.

Citește și:

În primul episod din noul sezon, Inna și-a făcut apariția alături de prietena ei cea mai bună, dar nu oricum ci într-un mod cu totul și cu totul special.

Elicopterul în care se aflau Inna și prietena ei de-o viață a aterizat fix în fața casei unde o așteptau ceilați artiști. Cu o astfel de apariție, după ce a coborât din elicopter, Inna a fost îndelung aplaudată, iar ea a strigat cu entuziasm că sezonul doi din „Dance Queen’s House” a început.

Primul episod din sezonul doi este aici

De-a lungul primului episod, Inna i-a prezentat pe artiștii aflați în izolare alături de ea în casă și a mărturisit că este o norocoasă că oamenii cu care lucrează îi sunt și cei mai buni prieteni.

Mai mult, în timpul zborului cu elicopterul, Inna le-a dezvăluit urmăritorilor că Anca, prietena ei și make-up-ul artist pe care se bazează întotdeauna, urmează să devină mămică anul viitor.

Citește și:

Episoadele Innei vor fi postate o dată la două zile și vor fi subtitrate atât în limba engleză, cât și în spaniolă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.