Setari Cookie-uri

Este oficial! Serialului-fenomen „Sex and the city” se întoarce. Vezi când se va difuza „And just like that"

Veste bună pentru împătimiții serialului „Sex and the city”. Un nou capitol al serialului de succes va începe luna aceasta. Sarah Jessica Parker a făcut mult așteptatul anunț pe contul ei de socializare. „And just like that” este pe cale să înceapă.

Serialul fenomen „Sex and the city” revine pe micile ecrane chiar în această lună. Noul sezon numit „And just like that...” se va difuza pe HBO GO, platforma de streaming a televiziunii.

Pentru moment se vor difuza primele două episoade, urmând ca, în următoarele două săptămâni să fie derulate restul de opt.

„And Just Like That” le prezintă pe cele trei bune prietene, Carrie(Sarah Jessica Parker), Miranda(Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristen Davis) în confruntarea de a trece de la realitatea vieții de la 30 de ani, la realitatea vieții de la 50 de ani.

Samantha, personajul efervescent din „Sex and the city”, interpretat de Kim Cattrall nu a dorit să accepte propunerea de a mai juca în noul sezon. Se pare că motivul ar fi neînțelegerile apărute între ea și celelalte colege de pe platoul de filmare.

Citește și:

În distribuția serialului mult așteptat mai fac parte Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson și Evan Handler.

De altfel, producătorii exclusivi ai serialului sunt Sarah Jessica Parker, Kristen Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi, Michael Patrick King.

Sex and the city a debutat în 1998

Serialul s-a bazat pe romanul lui Candace Bushnell, publicat în 1998. Cu un succes enorm, "Sex and the city" a câștigat șapte premii Emmy și opt premii la Globul de Aur.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.