Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au dat frâu liber dragostei! Ce părare are sexy-impresara: „Acesta este doar începutul

Dragostea plutește în aer, iar Reghecampf și iubita lui nu se mai ascund. Cei doi și-au făcut planuri pentru sărbători și își declară public iubirea. Anamaria Prodon îl atacă dur pe fostul soț și îl consideră ca și mort pentru ea.

Cupidon i-a legat strâns de tot în mrejele dragostei pe Laurențiu Reghecampf și pe Corina Caciuc. Cei doi amorezi nu se mai ascund și își declară public dragostea.

Relația dintre cei doi a evoluat rapid, astfel că fostul soț al Aneimaria Prodan urmează să devină tată, din nou. Iubita lui, o tânără model pe care a cunoscut-o în timpul unei călătorii în Dubai este însărcinată și urmează să devină mamă anul viitor.

După 15 ani de căsătorie, Laurențiu Reghecampf a încheiat relația cu sexy-impresara și nu s-a mai uitat în spate. Noua relație îl împlinește și pare mai fericit ca niciodată în brațele Corinei.

Un lucru este cert: cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund și s-au lăsat pozați în cadrul unei ședințe de Crăciun. Toți cei prezenți la pictorialul de sărbători au putut observa cum viitoarea soție a antrenorului îl soarbe din priviri pe cel care îl va face din nou tată.

Citește și:

„Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense.” a declarat tânăra model.

Sursă foto: Facebook

Anamaria Prodan, mesaj tranșant pentru Reghecampf

Sexy-impresara este o femeie puternică și, deși a încercat să lupte pentru familia ei, acum a decis să ăl scoată de tot din suflet pe fostul soț.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriţi traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reuşim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui.” a spus Anamaria Prodan.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.