Setari Cookie-uri

Raluka, detalii despre viața ei amoroasă! Ce spune artista despre un posibil bărbat în viața ei

Raluka a vorbit într-un InstaStory despre situația ei amoroasă și le-a răspuns fanilor la cea mai des întâlnită întrebare. Deși discretă cu tot ce ține de viața ei personală, artista nu s-a sfiit să vorbească deschis despre existența unui bărbat în viața ei.

Raluka este o artistă extrem de apreciată în România care s-a menținut de-a lungul timpului în topurile muzicale. Șatena nu a fost niciodată implicată în vreun scandal monden și s-a ținut departe de ochii paparazzilor.

Fire discretă dintotdeauna, Raluka s-a afișat rareori la brațele unui bărbat. Fanii artistei au curioși să știe dacă vedeta are pe cineva în viața ei, astfel că au asaltat-o cu întrebările într-o sesiune de Q&A pe care Raluka a creat-o pe pagina ei de Instagram.

Artista a primit de numărate ori aceeași întrebare, cu privire la situația amoroase actuală.

Sursă foto: Instagram

„Nu am iubit, sunt singurică de ceva vreme. Oricum, la cât de multă treabă am, nu cred că aș avea timp pentru niciun iubit în momentul ăsta.” a răspuns Raluka pe InstaStory.

Citește și:

Bărbații din viața Ralukai

Viața sentimentală a artistei a fost mereu ținută ascunsă, astfel că nu se cunosc prea multe detalii cu privire la bărbații cu care s-a iubit artista.

La un moment dat, presa zvonea că Raluka ar fi avut o relație cu Dj Sava, cel cu care a lansat hit după hit și cu care a avut o colaborare muzicală de succes. Totuși, niciunul dintre ei nu a afirmat că îi leagă mai mult decât o relație strict profesională.

Apoi, s-a zvonit că Raluka și Pepe ar fi într-o relație, după divorțul acestuia de Raluca Pastramă. Nici de această dată Raluka nu a confirmat bârfa.

Relația cu Ddy Nunes a fost făcută publică, acum mulți ani, însă în anul 2013 cei doi s-au despărțit. Totuși, Raluka a mărturisit atunci că au rămas prieteni buni.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.