Setari Cookie-uri

Uite aici rețeta delicoasă de clătite cu brânză și stafide a Andreei Bănică! Rezultatul arată atât de apetisant

Andreea Bănică le-a arătat internauților o rețetă delicioasă de clătite umplute cu brânză și stafide. Artista a prezentat cât de simplu se face acest desert și cât de aspectous este rezultatul. Poți încerca și tu cu ingrediente pe care le ai la îndemână!

Andreea Bănică le-a arătat prietenilor virtuali cât de pricepută este și în bucătărie, și mai ales că ceea ce iese din mâna ei arată senzațional.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram o rețetă simplă, dar de efect, care arată de zile mari. Fanii Andreei au lăudat-o pentru reușita ei și i-au apreciat calitățile gospodărești.

Reteța Andreei Bănică este următoarea:

Ingriedente:

3 Oua
250 gr faina(se cerne)
500 ml lapte
Praf de sare
Zahar vanilat

Umplutură :

Branza de vaci (o cutie)
Branza rasa (cascaval)
Smantana
Stafide
Rom
Vanilie

Mod de preparare:

După ce clătitele se prepară în mod tradițional și se prăjesc în tigaie, acestea se umplu din abundență cu brânză și stafide. Se pun într-un vas încăpător și se bagă la cuptorul preîncălzit. Rezultatul arată spectaculos, iar modul de preparare este extrem de simplu.

Citește și:

Fanii au reacționat imediat la deliciul culinar

Internauții au poftit imediat la rețeta Andreei Bănică și i-au lăsat comentarii apreciative artistei: „vaaai, ce bine arată! Trebuie să fac”/ „ne-a făcut poftă Andreea, o să-mi fac și eu”/ “yummy, mulțumesc pentru rețetă”.

Andreea Bănică este o adevărată gospodină, astfel că nu este la prima postare de acest gen pe social media. Vedeta le-a mai arătat internauților și rețeta de pâine pe care o prepară pentru fiul ei, Noah.

Ingriedente:

-1 plic drojdie 10 gr
-1 kg faina
-2 cani apa calduta sau (1 cana lapte si una de apa)
-Jumate varf lingurita sare si zahar (dupa gust)
-40-50 ml ulei

Mod de preparare:

Se amesteca drojdia cu apa calduta, se adauga sare, zahar si ulei iar faina treptat. Se obtine aluatul moale si se framanta manual. Dupa modelare aluatul se unge cu putin ulei ca o pelicula apoi se acopera cu un prosop si se tine la cald pentru a creste (1 h chiar, 1.30 h )! Se baga la cuptor 30-40 min pana ce se rumeneste. Am adaugat susan la cererea lui Noah inainte sa o bage in cuptor.

Citește și:

Cu astfel de rețete din partea divei, nu mai rămâne nimic de zis decât „Poftă bună!”

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.