Setari Cookie-uri

Manichiură perfectă pentru sărbători: 5 modele de unghii pentru Crăciun

Iată 5 modele de unghii perfecte pentru Crăciun!

Acest model de unghii este perfect pentru persoanele care încă au sufletul tânăr, care își doresc să simtă spiritul Crăciunului cu adevărat. Modelul este unul distractiv, plăcut și cu siguranță va fi extrem de apreciat de oamenii dragi din viața ta. Ba mai mult, lungimea este una absolut perfectă pentru a pune inclusiv casa la punct în perioada sărbătorilor. Acestea pot fi purtate de persoanele vesele, distractive și energice!

Sursă foto: Minszka/Shutterstock

Aceste unghii sunt perfecte pentru persoanele care își doresc în viața lor puțin dinamism și energie extrem de pozitivă. Este important să simți spiritul sărbătorilor de iarnă atât în suflet, cât și în preajma ta. Unghiile verzi pot transmite pace, dorință și entuziasm. Ba mai mult, ele pot fi considerate unul dintre simbolurile Crăciunului.

Citește și:

Sursă foto: CHRISTINA RADCLIFFE/Shuttterstock

Dacă ești genul de persoană non-conformistă care își dorește întotdeauna să iasă în evidență, acest model de unghii este perfect pentru tine! Sunt lungi, armonioase și întotdeauna vor fi apreciate de oamenii care rezonează cu tine. Deși nu sunt colorate în roșu și verde, ele trimit cu gândul la sărbătorile de iarnă datorită fulgilor de nea aplicați, dar și a sclipiciului.

Sursă foto: marigo20/Shutterstock

Dacă te numeri printre acele persoane care iubesc cu adevărat Crăciunul și sărbătorile de iarnă, aceste unghii sunt ideale pentru tine! Sunt roșii, cu foarte multe aplicații și o formă pătrată. Culoarea roșie duce direct cu gândul la această perioadă minunată din an!

Sursă foto: Marina mrs_brooke/Shutterstock

Citește și:

Acestea sunt unghiile perfecte pentru o persoană puternică, ambițioasă și cu multă încredere în sine. Forma lor este ușor diferită față de cele cu care suntem obișnuiți în viața de zi cu zi. Ba mai mult, modelele sunt perfect aranjate în așa fel încât manichiura să nu pară una foarte încărcată.

Sursă foto: CHARNUSHEVICH TATSIANA/Shutterstock

Sursă foto prima pagină: Dev_Maryna/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.