O petrecere de pomină a zguduit aseară casa Mireasa-Capriciile iubirii. Cum nunta dintre Raluca și Ion este aproape, celor doi le-a fost organizată câte de o petrecere în care să își ia „Adio” de la burlăcie.

Petrecerea din casa băieților s-a lăsat cu multă distracție, conversații interesante dar și dansuri extrem de provocatoare. Fetele au privit imaginile cu un nod în stomac, iar gelozia le-a trecut prin vene.

Cu siguranță cea mai afectată a fost Raluca, viitoarea mireasă a lui Ion, care nu s-a simțit deloc bine văzând imaginile cu logodnicul el. Ion a fost cel care a dat tonul distracției la petrecerea băieților și în jurul căruia ispitele s-au strâns provocându-l cu dansuri lascive.

Cu toate că Ion a declarat că s-a gândit tot timpul la viitoarea lui mireasă, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată cu totul altceva. Mai mult, concurentul a avut grijă de una dintre ispite și a dus-o în dormitor atunci când acesteia i s-a făcut rău.

Ion a dat vina pe dansatoare și a asigurat-o pe Raluca că nu are motive reale de gelozie.

„E prima dată când vin cinci animatoare dezbrăcate și tăbară pe mine" a spus viitorul soț al Ralucăi.

Tot el a mai spus că dansatoarele au tras de el și că totul a pornit din vina fetelor: „Au intrat la noi în casa și au început să tragă de fiecare în parte. Nu m-am dus eu la una din ele.”

Cu toate acestea, Raluca l-a iertat pe cel cu care va merge la altar și au decis împreună să uite de incidentul de la petrecerea burlacilor.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: