Sebastian Dobrincu este un tânăr geniu român, care la doar 23 de ani este fondatorul mai multor programe software și care promite multe în domeniul tehnologiei informaționale.

Tânărul a fondat platforma „Storyheap” care a devenit rapid lider pe piața de digital marketing și care are clienți pe Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music și mulți alții. Sebastian a fost de mic pasionat de tehnologie, iar la 17 ani s-a mutat în America pentru a-și putea explora pasiunea la cele mai înalte standarde.

Noul jurat de la "Imperiul Leilor" a învățat singur și din propria inițiativă programele software la vârsta de 7 ani, iar în următorii 10 a continuat să studieze tot ce ține de domeniul ingineriei.

În timpul adolescenței, Sebastian a creat biblioteci de diverse programe și servicii. Talentul său a ajuns până la fondatorul Facebook.

Mark Zuckenberg i-a admirat potențialul geniului român și l-a invitat să facă o vizită la sediul Facebook. Dar el nu a fost singurul care l-a dorit pe Sebastian Dobrincu în propria echipă, astfel că și fondatorul Apple a încercat să îl ia de partea lui.

Sebastian Dobrincu a intrat la Universitatea Stanford unde urma să studieze inginerie și inteligență artificială. Dar, la fel ca Mark Zuckenberg sau Bill Gates, tânărul român a renunțat la studii și a ales să își urmeze spiritul anteprenorial înnăscut.

Sebastian Dobrincu s-a întors în România

Geniul român s-a reîntors în țara natală pentru a-și îndeplini unul dintre visuri. Sebastian Dobrincu a dorit să se facă artist, astfel că Marius Moga i-a compus câteva piese, una dintre ele fiind și cu artista Ioana Ignat, cu care se află într-o relație.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: