Setari Cookie-uri

Detalii spumoase din relația lui Scărlărescu cu iubita lui! Nu o să îți vină să crezi ce diferență de vârsta este între ei

Cătălin Scărlătescu simte din nou fiorii iubiri, iar lângă partenera sa și-a găsit liniștea. Se pare că relația dintre cei doi este extrem de serioasă, iar apropiații vorbesc despre planuri de căsătorie. Nici măcar diferența de vârstă dintre cei doi nu le afectează în vreun fel relația.

Cătălin Scărlătescu iubește din nou, iar de data aceasta nu se mai ascunde! Deși și-a ținut iubita departe de ochii curioșilor, de această dată, juratul de la "Chefi la cuțite" a recunoscut public relația cu actrița Doina Teodoru. Lângă partnera lui de viață, Cătălin se simte împlinit și fericit, drept dovadă planurile de viitor pe care le au împreună, dar și vacanța de lux în care se află chiar în aceste zile.

Doina Teodoru este o tânără actriță din Galați, în vârstă de 31 de ani. Ea a participat la show-ul I-Umor unde a stârnit hohote de râs în public, câștigând, astfel, premiul cel mare. Se pare că experiența televiziunii nu i-a adus doar trofeul I-Umor, ci Doina Teodora a câștigat și inima celui mai râvnit chef din România.

Citește și:

Cu toate că diferența de vârstă dintre cei doi este de 18 ani, acest lucru nu pare să îi deranjeze. Cuplul este încă o dovadă că vârsta este doar un număr, iar acolo unde există sentimente puternice de iubire, detaliile sunt neimportante.

Sursă foto: Instagram

Cei doi amorezi se află acum într-o vacanță de vis, de unde își postează poze pe Instagram, dar își mențin totuși intimitatea cuplului. Cert este că Doina Teodoru și juratul de la "Chefi la cuțite" se relaxează și se bucură de căldură, înainte de sărbători.

Familia lui Scărlătescu, presiuni pentru a se pune la casa lui

Apropiații lui Scărlătescu i-au sugerat în repetate rânduri chef-ului să se liniștească și să se pună la casa lui, Dacă acest moment nu s-a întâmplat până acum, se pare că în viitorul apropiat șansele ca Scărlătescu și tânăra actriță să ajungă la altar sunt tot mai mari.

Citește și:

Sora lui Cătălin a declarat că este convinsă că relația dintre fratele ei și Doina Teodoru va evolua frumos și că pot forma o familie reușită în viitor.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.