Setari Cookie-uri

Deși doarme cu medicul estetician, Andreea Berecleanu nu este adepta operaților. Chipul ei e la fel de frumos ca la 20 de ani

Andreea Berecleanu este neschimbată de atâția ani de zile. Își păstrează frumusețea chipului, iar urmele timpului nu își lasă amprenta pe fața ei. Cum reușește prezentatoarea tv să rămână neschimbată fizic, în ciuda trecerii anilor, povestește chiar ea.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase vedete autohtone, care s-a făcut cunoscută prin seriozitate, discreție și frumusețe naturală. Prezentatoarea știrilor de seară și-a păstrat look-ul proaspăt de-a lungul anilor, iar urmele trecerii timpului nici nu se văd pe chipul ei.

Cu toate că Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan, vedeta nu este adepta intervenților estetice și reușește cu brio să își păstreze tinerețea și vitalitatea feței.

Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că acordă o deosebită atenție îngrijirii fizice și că se preocupă de aspectul ei, mai ales din prisma job-ului pe care îl are. Totuși, cu mai mulți ani în urmă, Andreea a recurs la câteva trucuri estetice făcute chiar de cel care i-a devenit ulterior partener de viață și sprijin necondiționat.

Citește și:

„Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Puțin botox injectat periodic este suficient în cazul ei.” a declarat medicul Constantin Stan înainte ca relația lor să prindă contur.

Se pare că vedeta nu a apelat niciodată la intervenții estetice, însă, ocazional, și-a făcut injectări cu botox pentru a-și menține elasticitatea pielii feței. Medicul estetician, Constantin Stan i-a făcut această procedură, cu rezultate satisfăcătoare. Totuși, chipul Andreei are nevoie de expresivitate, întrucât asta se cere la pupitru știrilor.

„Trăsăturile sunt mai mult sau mai puțin interesante, pentru mine însă primează calitatea pielii. Fac de două ori pe an cure de detoxifiere și am grijă să beau foarte multe lichide. Eu fac detox-ul în cure de câte cinci zile sau zece zile cu sucuri naturale din diverse combinații de fructe și legume .” a mărturisit Andreea.

Citește și:

Mai mult, Andreea nu ia în calcul varianta operațiilor estetice, mai ales, spune ea, soțul ei ar refuza-o: „Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu, m-ar refuza. Știe că gândul meu nu este niciodată dus până la capăt în privința asta. El are treizeci de ani de meserie și știe destul de bine tipologia feminină și pe mine mă cunoaște foarte bine.”

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.