Setari Cookie-uri

Claudia Radu de la Chefi la cutite, schimbare radicală! Tânăra s-a apucat de sport și este într-o condiție fizică de zile mari

Claudia Radu a făcut câteva schimbări impresionante în ceea ce privește look-ul ei. Tânăra de la Chefi la cuțite s-a apucat de sport și a apelat la o dietă care să o ajute să ajungă la greutatea dorită.

Claudia Radu a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Chefi la cuțite, iar talentul ei culinar a propulsat-o direct în marea finală. Fanii emisiunii i-au apreciat ambiția și inventivitatea în ceea ce privește preparatele din bucătărie. Tânăra a demonstrat că are abilități potrivite pentru a deveni un adevărat chef, depășind cu mult statutul de gospodină.

Încă de la primele sale apariții, Claudia Radu a vorbit despre aspectul ei fizic și cum kilogramele ei au fost motiv de amuzament pentru colegii din școală. Concurenta a povestit cum a fost agresată verbal în repetate rânduri atât în școala generală, dar și în liceu, din cauza aspectului fizic.

„Fiind și cea mai mică dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași”. a povestit Claudia

Citește și:

Schimbarea radicală a Claudiei Radu

După încheierea concursului, Claudia s-a ambiționat și s-a apucat de sport. Alături de exercițiile fizice regulate, concurenta de la Chefi la cuțite urmează și o dietă pentru a topi kilogramele în plus.

"A trebuit sa alătur ultima postare cu o poza de anul trecut. Și cam asta a ieșit... în momentul de față am un rezultat intermediar de -27 kg. Drumul este lung, mai am o grămadă până la destinație. De azi am trecut la un alt nivel, am o grămadă de muncă." a scris Claudette pe contul ei de Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.