Setari Cookie-uri

Reality show-ul Mireasa este pe cale să se încheie. Cine va pleca acasă cu marele premiu de 40.000 de euro?

"Mireasa" se apropie de final, iar lupta strânsă de duminică va ține telespectatorii cu ochii lipiți de micile ecrane. Premiul cel mare de 40.000 de euro va fi oferit unuia dintre cele patru cupluri rămase în joc.

Patru cupluri își joacă ultima carte în marea finală de la "Mireasa", ce va avea loc în această duminică de la ora 15.30. Ana și Alexandru, Raluca și Ion, Ela și Petrică și Maria Și Marius sunt concurenții care au ajuns în finală și care se pregătesc pentru a-și jura iubire veșnică. Cel mai norocos cuplu va pleca acasă și cu premiul cel mare, suma de 40.000 de euro.

Sezonul care a început în luna august a ajuns la final, iar Simona Gheorghe este nerăbdătoare să vadă cele patru cupluri făcând pasul cel mare.

"Aştept cu emoţie finala acestui sezon al emisiunii Mireasa. Vreme de aproape cinci luni, sub ochii noştri, şapte perechi de tineri s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit în casa Mireasa." a spus îndrăgita prezentatoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.