Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu și-a lansat prima lui carte! Monica Columbeanu i-a fost alături fostului ei soț

Irinel Columbeanu și-a lansat prima lui carte „Ipocrația”, ce face parte din trilogia vieții lui despre întâmplările amoroase, dar și despre parcursul profesional prin care a trecut de-a lungul anilor. Fostele iubite au ținut să fie prezente la marea lansare, iar Monica Columbeanu i-a transmis un mesaj neașteptat.

A venit și rândul lui Irinel Columbeanu pentru a intra în lumea scriitorilor. Astfel, înarmat cu o poveste desprinsă parcă din filme, afaceristul și-a lansat prima lui carte numită „Ipocrația”. Volumul face parte din trilogia vieții sale și promite publicului detalii picante din viața neștiută a fostului soț al Monicăi Columbeanu.

Povestea vieții sale este așternută acum în „Ipocrația”, iar evenimentul de lansare a fost unul grandios, unde presa, prietenii apropiați dar și foste iubite ale afaceristului și-au făcut apariția.

Irinel Columbeanu a scris în prima lui carte despre perioada comunistă văzută prin ochii lui, despre clanurile din București care făceau legea în trecut, despre afacerile pe care le-a condus, dar și despre femeile care i-au fost alături pe parcursul vieții.

Citește și:

La eveniment au fost și câteva invitate speciale, foste iubite de ale afaceristului, cântăreața Anna Lesko, dar și prințesa Brinna Caradja.

Monica Gabor, mesaj de susținere pentru fostul soț

Mama fetiței lui, Monica Gabor nu a putut să îi fie alături afaceristului la grandiosul eveniment, însă i-a transmis un mesaj de susținere. Chiar dacă divorțul dintre cei doi a fost unul extrem de mediatizat și tumultos, cei doi au o relație civilizată acum de dragul Irinucăi.

Sursă foto: Instagram

Însăși fiica lui a postat un mesaj de încurajare pe contul ei de Instagram pentru tatăl ei. Într-un InstaStory, Irinuca a distribuit o fotografie cu cartea lui Irinel Columbeanu și a scris un mesaj pentru promovarea cărții lui: „Dacă vreți să citiți cartea tatălui meu, apăsați acest link. Cumpărați acum!”

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.