Setari Cookie-uri

Elly și Cristian Șonea vor deveni părinți de fetiță! Foștii conurenți de la MPFM sunt în culmea fericirii

Foștii câștigători de la „Mireasa pentru fiul meu”, Elly și Cristian Șonea le-au dat fanilor vestea cea mare. Cei dor vor deveni părinți de fetiță anul viitor.

Bucurie mare pentru admiratorii cuplului Elly și Cristian Șonea. Întrebați în nenumărate rânduri când vor deveni părinți, cei doi au răspuns ba că nu este momentul potrivit, ba că acest lucru personal îi privește strict pe cei doi.

Cristian și Elly și-au unit destinele în anul 2017, în gala finalei emisiunii Mireasă pentru fiul meu. La patru ani distanță, cei doi au dezvăluit printr-un filmuleț emoționant pe Instagram că urmează să devină părinți de fetiță.

Elly, viitoarea mămică a declarat că este cu adevărat o surpriză pentru ea, asta pentru că întotdeauna ea s-a văzut mămică de băiețel.

„Eu întotdeauna m-am văzut mamă de băiat, iar Christian mi-a spus încă din competiție că el o să facă fată! Firea lui sensibilă și romantică îl califică de departe pentru rolul de fată. A avut dreptate. Vom avea o #babygirl (am simțit amândoi asta) și ne bucurăm tare mult că vom fi părinți de fată și că este sănătoasă! Iubită nespus este deja și abia așteptăm să o strângem în brațe! Mult a fost, puțin a rămas!” a scris soția lui Cristian pe social media.

Cuplul a fost felicitat de mii de susținători, care abia așteptau să îi vadă pe cei doi în rolul de părinți. Anul 2022 se anunță cel mai frumos an de până acum pentru Elly și Cristian, iar tinerii îndrăgostiți așteaptă cu nerăbdare să își strângă în brațe copilașul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.