Setari Cookie-uri

Răsfăț de cinci stele pentru Monica Gabor și Irina Columbeanu! Uite cum trăiesc cele două în America

Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. De când cele două s-au reunit, Monica Gabor este mai fericită ca niciodată. Uite ce bine seamănă între ele și ce trai de cinci stele duc împreună.

De când este alături de mama ei, Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Încrezătoare în ea și extrem de frumoasă, fiica Monicăi Gabor seamănă tot mai mult cu mama ei, iar traiul de lux pe care îl are în America i se potrivește mânușă.

Monica Gabor a suferit enorm atunci când Irinel Columbeanu a câștigat custodia exclusivă a fetiței sale și a făcut tot posibilul pentru a o avea pe fiica ei lângă ea. Se pare că lucrurile s-au îndreptat, iar acum Irinuca s-a mutat definitiv în America, alături de cea care i-a dat viață. În prezent, cele două sunt nedespărțite și se bucură din plin de legătura mamă-fiică pe care o au.

Departe de România, Irina Columbeanu trăiește o viață desprinsă din povești, acolo unde luxul este la el acasă. Cu un look aproape identic cu al mamei sale, fiica Monicăi Gabor s-a adaptat rapid în noua locuință din America și se simte excelent alături de familia Monicăi.

Citește și:

Fostul manechin a postat câteva imagini pe Instagram cu fiica ei în timp ce se aflau la bordul unui avion privat, alături de fiul lui Mr. Pink, iubitul actual al Monicăi. Cel mai probabil călătoria a fost una de afaceri, Monica Gabor dorind să promoveze și în State linia de parfumuri a surorii ei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.