Setari Cookie-uri

Cine este Xonia de la SURVIVOR? Artista care s-a născut în Australia activează în mai multe domenii

Xonia este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la SURVIVOR 2022. Artista este cântăreață, dansatoare, model și compune melodii pentru vedete cunoscute. Vezi ce a determinat-o să accepte provocarea SURVIVOR și cât de pregătită este pentru competiție.

Xonia este o nouă apariție mult așteptată în show-ul de televiziune SURVIVOR. Pe numele ei real, Loredana Sachelaru, artista s-a născut pe 25 iunie 1989 în Melbourne, Australia. De mică ea s-a făcut remarcată prin talentul muzical și a cochetat cu scene mari încă de la 8 ani. La 14 ani, Xonia a semnat un contract cu o casă de discuri din Australia care i-a adus faima frumoasei cântărețe.

De-a lungul timpului, Xonia a colaborat cu artiști internaționali, cum ar fi J Balvin, sau Kylie Minogue.

În România, artista s-a făcut cunoscută în anul 2010, atunci când hit-ul „My beautiful one”, cântat alături de Deepcentral a devenit cea mai difuzată piesă a anului.

Totuși, Xonia a cochetat și cu alte domenii. Modelling-ul a fost dintotdeauna una dintre pasiunile blondinei, astfel că în anul 2006 ea a fost aleasă să reprezinte Australia la concursul de frumusețe intitulat „Miss Diaspora”. Așa cum era de așteptat, Xonia a fost marea câștigătoare, iar de atunci a patrticipat la diverse alte concursuri de frumusețe din întreaga lume.

Citește și:

Publicul român o cunoaște pe Xonia datorită timbrului ei inconfundabil. Artista are studii muzicale, dar nu orice studii. Ea a absolvit una dintre cele mai faimoase școli de talente de peste ocean, „Hollywood Pop Academy” din Los Angeles.

Xonia, despre participarea la SURVIVOR

Xonia este nerăbdătoare să plece în lupta pentru supraviețuire din Republica Dominicană. Artista a acceptat imediat provocarea și s-a declarat pregătită pentru tot ceea ce urmează.

„Sunt super excited. Foarte pregătită, abia aștept. Sunt pregătită, nu vezi ce echipă am. E cald, sunt obișnuită. Cu echipa asta minunată vom câștiga. Faimoșii sunt cei mai tari. Sunt născută și crecută în Australia, de câțiva ani buni sunt în România.” a spus Xonia în emisiunea lui Măruță.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.