Setari Cookie-uri

Când se va muta Nicoleta Nucă din România? Artista își dorește să își crească copiii într-o societate model

Nicoleta Nucă are în plan să se mute definitiv din România. Artista, împreună cu iubitul ei, Alex Urasache, își dorește să își crească copiii într-un mediu mai armonios și mai sănătos.

Nicoleta Nucă a declarat că se va muta din România, mai ales că își dorește ca copiii ei să crească într-o altfel de societate, departe de țara natală. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, artista a dezvăluit că vrea să își crească liniștită copiii într-o altă țară. Totuși, Nicoleta a recunoscut că încă nu este pregătită pentru a deveni mamă.

„Treaba cu copiii e în plan foarte îndepărtat. Nu-mi doresc copii, nu simt că e momentul potrivit pentru mine. Am trăit mult prea puțin ca să îmi doresc asta. Mi-aș dori să fac copii dacă aș ști că trăiesc într-o societate cum trebuie, nu una ca a noastră. Tocmai de asta avem în plan să ne mutăm într-o altă țară.” a mărturisit îndrăgita cântăreață.

Citește și:

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie

Anul 2021 a fost unul cu noroc pentru artistă, asta pentru că s-a logodit cu iubitul ei, Alex Urasache, cu care are o relație de patru ani. Acum, Nicoleta Nucă se gândește la nuntă și a declarat că își dorește ceva restrâns, pe o insulă din Italia.

„Ne dorim să facem nunta peste hotare într-un număr extrem de restrâns, doar familia și atât. Ne gândeam să o facem anul viitor în Italia, pe insula Capri. Nunta pentru mine este sărbătoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc tradițiile de aici, de acasă. Rochia nu m-am gândit încă cum va fi, dar clar nu va fi una de prințesică. Va fi o rochie din stofă, simplă, un hand-made, important este să fie unicat, să nu semene cu a altcuiva.” a mai spus artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.