Setari Cookie-uri

Unul dintre cei mai în vogă artiști va concerta anul viitor în România! Biletele s-au pus deja în vânzare

Vino să dansezi pe cele mai hot ritmuri la Romexpo! Artistul a confirmat prezența, iar biletele se vând ca pâinea caldă!

Surpriză uriașă pentru fanii lui Maluma! Artistul va concerta anul viitor în România și promite un show incendiar.

În anul 2018 Maluma a pășit pentru prima oară în România și se pare că i-a plăcut atât de mult încât și-a anunțat un al doilea concert în țara noastră.

Artistul este într-un turneu mondial din luna septembrie a acestui an, iar pe data de 8 aprilie 2022 are de gând să revină în țara care l-a primit cu brațele deschise. Maluma a confirmat data concertului și pe contul lui de Instagram.

Concertul va avea loc la Romexpo, iar artistul are în program multe surprize pentru fanii muzicii latino. Evenimentul se anunță a fi unul de neuitat, iar biletele s-au pus deja în vânzare.

Citește și:

Cei care doresc să îl asculte pe Maluma live pot găsi bilete în format electronic pe www.iabilet.ro, dar și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay.

Prețul biletelor pornește de la 292 și pot ajunge până la 756 lei pentru locurile la categoria VIP.

Acestea au fost puse deja în vânzare pe 21 decembrie și se vând într-un ritm accelerat.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.