Setari Cookie-uri

Suferința prin care trece Andreea Mantea:

Andreea Mntea este mereu cu zâmbetul pe buze, însă în spatele energiei ei debordante se află o suferință pe care bruneta o ține ascunsă de ochii lumii. Andreea a mărturisit că este nevoită să ia 10 pastile pe zi și că boala ei se poate agrava oricând.

Andreea Mantea este una dintre cele mai efervescente apariții de la tv, iar energia sa molipsitoare poate să le aducă tuturor zâmbetul pe buze. Invitată recent în emisiunea "40 de întrebări", bruneta i-a surprins pe telespectatori cu o confesiune importantă despre starea ei de sănătate.

Vedeta Kanal D a povestit despre suferința care o macină și despre diagnosticul crunt care i-a fost pus. Andreea Mantea suferă de o boală autoimună, iar tratamentul în cazul acestei suferinței nu există.

„Am o afecțiune destul de urâțică, care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.” a spus bruneta în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și:

Andreea Mantea are un tratament special

Andreea Mantea a mai spus că respectă cu strictețe o schemă de tratament și că mereu are în geantă cutiuța cu epinefrină pe care și-o administrează la nevoie.

„E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc.”

În ceea ce privește specuațiile cum că ar fi însărcinată, Andreea a declarat că acele kilograme în plus sunt din cauza bolii autoimune de care suferă.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit.”

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.