Setari Cookie-uri

Chef Patrizia, petrecere de pomină de Revelion! De ce a refuzat să petreacă în Malta alături de prieteni?

Chef Patrizia este îndrăgostită iremediabil de România, astfel că nici de Revelion nu are de gând să plece în vacanță. Ea le-a dezvăluit fanilor ce planuri are pentru noaptea dintre ani și cu cine se va distra până a doua zi la răsărit!

Chef Patrizia este pusă pe distracție, astfel că noaptea dintre ani o va surprinde în mijlocul prietenilor, distrându-se la maxim și bucurându-se de viață. Chiar dacă unele vedete autohtone și-au făcut planuri pentru vacanțe exotice sau doar escapande la munte, în cazul îndrăgitei concurente de la Asia Express lucrurile stau cu totul și cu totul diferit.

Dacă de Crăciun chef Patrizia a rămas acasă și s-a bucurat în liniște de confortul căminului ei, iată că de Revelion ea va întâmpina noul an cu multă voie bună și distracție. Chef Patrizia și-a ales deja vestimentația pentru Revelion și va petrece la un restaurant alături de soții Natanticu, foștii ei colegi de la Asia Express.

"Revelionul îl fac cu Natanticii! Ei organizează o petrecere într-un restaurant din București, iar noi am rămas prieteni după «Asia Express». Natanticu face stand-up și Lizi cântă. Deci o să stau cu ei pentru că sunt sigură că o să mă distrez alături de ei. Franci nu o să vină cu mine, face Revelionul cu prietenii lui." a mărturisit Chef Patrizia pentru cancan.ro

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Chef Patrizia nu a vrut să petreacă în Malta

Deși a fost invitată de o bună prietenă să petreacă Revelionul alături de ea în Malta, Chef Patrizia nu a dat curs invitației și a ales să rămână păe meleagurile românești.

"Una dintre prietenele mele pleacă pentru o săptămână în Malta și aș fi mers și eu, dar au fost două motive care m-au împiedicat. Unu, câinele meu e destul de bolnav și nu poate sta fără pastile, iar doi acolo e frig și mă plictisesc să merg o săptămână și să stau acolo." a mai adaugat îndrăgitul chef.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.