Setari Cookie-uri

Nasrin Ameri și-a luat Adio de la Antena Stars! Vedeta va începe un alt capitol

Nasrin Ameri și-a anunțat demisia de la matinalul de la Antena Stars. După 9 ani perecuți în televiziune, vedeta a decis că a venit momentul să o ia pe un alt drum.

Nasrin Ameri, frumoasa prezentatoare tv de la Star Matinal și Star Magazin și-a anunțat demisia în această dimineață. După 9 ani în care a fost zi de zi alături de telespectatori, Nasrin Ameri a decis că a venit momentul să încheie un capitol și să meargă pe un alt drum.

"În stanga, e prima poza facuta in timpul primului meu live! In dreapta, ultima poza din platoul Star Matinal! De la prima poza pana la cea de azi, au trecut 9 ani. 9 ani in care am invatat, am evoluat, am cunoscut oameni minunati, am gresit, am ras, am plans. Tot astazi, se incheie un capitol important din viata mea! Imi iau ramas bun de la Antena Stars, recunoscatoare pentru tot parcursul meu! Le multumesc oamenilor care au avut incredere in mine si in ceea ce pot sa fac. Sunt mandra pentru ca am reusit sa realizez si sa prezint cu succes doua proiecte de suflet: Star Matinal si Star Magazin! Decizia imi apartine in totalitate si stiu sigur ca schimbarea care va veni, va fi de bun augur! Mandra sa stiu ca am realizat recorduri de audienta impreuna cu super echipa mea, fara de care nu as fi reusit sa ajung pana aici! Dar, nu uit sa va multumesc, voua, matinalilor! Celor care m-ati urmarit, incurajat, criticat atunci cand era cazul. Pentru toate acestea, va multumesc si va promit ca nu o sa va dezamagesc! 2022, de abia astept sa ne cunoastem." a scris bruneta pe social media.

Citește și:

Nasrin Ameri nu și-a anunțat planurile de viitor

Nasrin Ameri le-a mulțumit tuturor oamenilor care au privit-o în fiecare dimineață în toți acești ani, dar și echipei care a sprijinit-o să devină ceea ce este astăzi. Momentan, vedeta nu a dezvăluit ce va face pe viitor, însă fanii lui Nasrin așteaptă cu nerăbdare vești despre activitatea frumoasei prezentatoare tv.

"O poveste care se termină atât de frumos. Toți vor rămâne pentru totodeauna n inima și mintea mea.Sunt tare mândră pentru că am pornit treaptă cu treaptă, am învățat ce înseamnă televiziune, nu îmi este ruține să port o discuție cu mai marii televiziunii pentru că și eu am învățaat de la cei mai buni. Au fost opt ani intenși și astăzi se încheie și drumul meu la Antena Stars." a spus vedeta la finalul emisiunii de astăzi.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.